2777
2789
عنوان

بابام خیلی اشغاله ای فقط بلده گیر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من جلو اونا تیپ عادی داشته باش، رفتی بیرون سرویس بهداشتی ای جایی مینی اسکارفتو بپوش🙂 یامانتوتو حتی میتونی عوض کنی یا شلوار

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
دوست ندارم بهم گیر بده از این ناراحتم از اینکه چرا باید حرف اون باشه  تنها بیرون نبودم ک با ما ...

خب عزیزم پدرته ها

وقتی تاپیکت دیدم گفتم چه فاجعه‌ای شده

جامعه  اونقدر منفی شده که با گونی هم بری بیرون امنیت نداری

کلا تک فرزندم 

عزیزدلم تا کنار پدر مادرت زندگی میکنی سعی کن مخالف نظرشون یا عقیدشون نباشی که هم آرامش خودت هم ارامش خانوادت بهم میریزه اینو خواهرانه بهت گفتم...سنت کمه وپدرتم روت حساسه

بزرگ تر که شدی راحت تر میتونی متقاعدش کنی

دخترمنم همسن توهست عزیزم باباش چون دوستش داره روش حساس هست نمیخواد هیچ چشم هیزی دنبالش کنه واسه همین ازش میخواد توی پوششش مراقب باشه چون خودش مرد هست و نگاه هیز مردان و آسیب‌های بعدازاون رو بهتر شنیده دیده ودرک میکنه دخترمم باحجاب نیست ولی بی حجاب هم نمیگرده به باباشم نمیگه آشغال چون میدونه هرحساسیتی بخاطردوست داشتنه حالا هرکس یک جوری بروز میده ..منم گاهی خیلی دلم از دست باباش میگیره چون شوهرمه احتمال اختلاف نظر بینمون هست ولی به دخترم گفتم هیچ حقی نداره راجع به زندگی زناشویی من و باباش نظر بده و دخالت کنه ..حالا اگر گاها باعث عصبی بودن شما میشن خوبی‌هایی که درحقتون کردن رو ازیاد نبرید دختر قشنگم

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
یعنی اینقدرنظر دیگران اهمیت داره که اینحوری دور از چشم خانواده برید دستشویی بیرون تیپ عوض کنید؟

اونجوری بهتره تا بخواد بیاد بیرون با تیپ دلخواهش و اعصابش خراب شه اخرش هم بیردن نره، بعد هم پدرش خرجشو میده هنوز خونه زندگی مستقل نداره طبق سلیقه خودش زندگی کنه، اونی ک من گفتمم راه حلیه بدون اعصاب خوردی زندگیشو میکنه

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕