2777
2789
عنوان

عادت بد غذایی بچه ها

49 بازدید | 4 پست

مامانا با بد غذایی بچه ها چیکار میکنید؟ دوتا دختر دارم بعضی چیزا رو نمیخورن بنظرتون این درسته ب زور بهشون میدم؟ میگم بزرگ میشن بچه دار میشن برای بچه هاشون درست نمیکنن😐

من میگم میخوری بخور نمیخوری چیز دیگه ای نیست بخوری باید گشنه بمونی یکم گریه میکنه بعد میاد تا تهشو میخوره🤐

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من شده یه روز کامل هیچی نخورده 5سالشه وقتی خوشش نیاد عمرا بخوره.

میدونی که بالاخره بهش میدی امید داره دختر من ولی هم میدونه از حرفم کوتاه نمیام هم اینکه گشنه هم نمیتونه بمونه شکموعه😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند