2777
2789
عنوان

عادت بد غذایی بچه ها

48 بازدید | 6 پست

مامانا با بد غذایی بچه ها چیکار میکنید؟ دوتا دختر دارم بعضی چیزا رو نمیخورن بنظرتون این درسته ب زور بهشون میدم؟ میگم بزرگ میشن بچه دار میشن برای بچه هاشون درست نمیکنن😐

باز دخترای تو اونیکه دوس دارن میخورن اونیکه دوس ندارن نمیخورن، پسر من هیچی نمیخوره

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت بزرگ شدن بد نیست؟ ب مشکل نمیخورن؟ 

کلا غذای ظهر شب نمیخورن یکیش گوجه نمیخوره یکیش فلفل دلمه نمیخوره  گشنگی میکشن ولی نمیخورن منم با زور و تهدید مجبورشون میکنم بخورن نون میزنن ته ظرف میخورن... 

بنظرت بزرگ شدن بد نیست؟ ب مشکل نمیخورن؟ 

خب غذا هایی (فرق نداره میوه یا هر خوردنی) که بدن از اونا پروتئین یا ویتامین اینا جذب می‌کنه نخورن با کمبود مواجه میشن ، که باید قرصشون رو مصرف کنن 

ولی بازم میگم هر کسی یه سلیقه غذایی داره با زور و تحدید نمیشه حل کرد این موضوع رو