2777
2789
عنوان

بیاین کمک واسه خبر بارداری😍

400 بازدید | 57 پست

همین دو دقه پیش بیبی چکم مثبت شد

۴ ساله جلوگیری کردیمو اولین بار ک نکردیم شد!

دارم میمیرم از ذوقش

شوهرم سرکاره شبا ک میاد چشمش سرخه از خستگی

زنگ زدم گف شب میاد

۲ ۳ ساعت وقت دارم تا اومدنش

چیکار کنم؟صبر کنم تا فردا؟

یا روز جمعه؟

تو خونه بگم یا بیرون؟(خونم رو هواس)

اصن یعنی بیبی چک راست گفته بعد نخوره تو ذوقم

سر سینم میسوخت ک به فکر تستش افتادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا جمعه هنوز وقت هس یه بار دیگه چک کن بعد ک مثبت شد جمعه بگو و سعی کن فیلم بگیری یا صداشو ظبط کنی ک برا بچت خاطره شه

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 

اول برو آزمایش بده خیالت راحت شد بعد بگو

اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون)   ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

ای جانِ دلم مبارکه گلم فردا برو ازمایش بده جوابشو بگیر فرداشب شوهرتو سوپرایز کن ،واسه مامنتظراهم دعاکن

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

الان برو ازمایش مطمعن شو 

بعد جواب آزمایش با یه جفت کفش نی نی کادو کن بهش بده 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

فردا ازمایش بده عزبز

بعد اگ مثبت شد برین بیرون سوپرابزش کن

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍

یه کادوبهش بده اون بی بی چکم توی اون بزاریه کاغذم روش بنویس بابایی منتظرم باش،ازشم فیلم‌بگیر

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه

اول برو ازمایش ک مطمئن شی بعد یه پاکت قلبی قرمز بگیر یه جفت کفش کوچولو یه لباس کوچولو و یه پستونک بذار و یه متن ،که سلام بابایی من اومدم تو دل مامانی ،و کمتر از ۹ ماه دیگه میام پیشتون و قول بده مواظب منو مامانم باشی تو این ۹ماه و اینطور متنایی

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

میتونی بزاری فردابری ازمایش بدی مطعن بشی بگی .میتونیم امشب یه غذا که دوستداره درست کنی وبی بی چک هم کادو کن بگو هدیه دارم برات بعدغافلگیرش کن.برامنکه شوهرم رفته بودخودش ازمایشموگرفته بود متوجه نشده بود

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من

اول آز بدهمن بی بی چک گذاشتم تو لپ لپ

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

مبارک باشه گلم به سلامتی ایشالله🤩🤩🤩🤩

منم دوساله جلوگیری دارم قراره عید اقدام کنم 

ولی این ماه یه دفعه اونم تو تایم تخمک گذاری گند زدیم 🤦🤦🤦🤦

یعنی میگیره⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

همش میگم نه بابا کی با یه دفعه حامله شده

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍