2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 28 پست
با وجود این نعمتی ک خدا بهم داد دیگه افسرده چی باشم دیگه غلط بکنم لب ب هرچیزی ک ی هزارم درصد اثر رو ...

الهی عزیزم

خداروشکر که قدر نعمت خدارو میدونی

انشاءالله بچت صالح و عاقبت بخیر بشه به همراه خودتو و همسرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بعد بارداری پریودی منظم میشه؟

نه ربطی به نظمش نداره ببین کلا سیکل 28روز هست یعنی باید هر از 28روز پریود بشی اگه فاصله بیفته تون زمان کلا تخمکگذاری نداری ولی هر زمان پریود شدی روز 14سیکل یعنی اگه 7روز قاعدگیت باشه از روز اول که شدی 14روز بعدش تخمکگذاری هست حالا اگخ منظم باشه  هرماه تخمکگذاری داری نباشه هم بعد از چند ماه داری

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
یعنی بعد بارداری پریودی منظم میشه؟

بعد فکر کنم سوالتم اشتباه فهمیدم😂😂🤦‍♀️ببین بستگی داره مشکلت چی بوده اگه pcoباشی نه منظم نمیشه کلا تا مشکلت بر طرف نکنی منظم نمیشه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
فکر‌کنم بچت دوقلوعه،..اگر دوقلو بود بهم خبر بده،ازمایش بده عدد ازمایشتو بهم بگو حتما.باشه؟

وای جون من!!!!از کجا میگی دوقلووووو😍😍😍😍خدای من یعنی میشههههه!!!!از ذوقمون ساعت یک شب کل شهرو گشتیم تا یه جا ازمایش دادم نتیجش ۷ صبح میگیریم بهت میگم تروخدا جوابمو بدیا از کجا بفهمم دوقلوعه

خدا جونم دوقلو باشههههه الهییییی

وای جون من!!!!از کجا میگی دوقلووووو😍😍😍😍خدای من یعنی میشههههه!!!!از ذوقمون ساعت یک شب کل شهرو گشت ...

چون دو خفته از رابطت گذشته و بی بی چکت خیلی پررنگه نسبت به این تایم،من دقت کردم کسایی که دوقلو دارن اینجور میشه،ان شاالله برای شماهم بشه😍اگر‌دوقلو نبود هم بازم خوبه😍حتما عدد بتا رو بهم بگو ،یادت نره ها

چون دو خفته از رابطت گذشته و بی بی چکت خیلی پررنگه نسبت به این تایم،من دقت کردم کسایی که دوقلو دارن ...

۲۰۰ بود عزیزم و اینکه حساب کردم حدودا هفته سوم میشم

فک نکنم دوقلو باشه مگه ن؟