2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا بیاین کمک

138 بازدید | 28 پست

همین دودقه پیش بیبی زدم مثبت شد

پریودیم نامنظمه و اولین بار بود بعد از ۴ سال رابطه پیشگیری نکردم و همون ی بارم شد!

اصن نمیدونم روز تخمک گذاری کی هست و دورم چجوریه

من افسردگی زیادی داشتم و ی مدت سیگار میکشیدم شوهرمم میکشید این دو هفته ام ک از رابطم میگذره و باردار شدم ۵ تا نخ کشیدم

تروخدا کسی ک بلده بگه تاثیری رو نینیم نزاره ی وقت

دارم از ی طرف میمیرم براش از ی طرف نگرانم هیچ کدوم ایده ال های رابطه خوبو نداشتیم

نه تغذیه خوب (همش فست فود) نه از لحاظ شرعی ک میگن ی کارایی بکنید هیچ کدومو رعایت نکردیم هیچ تازه سیگارم کشیدیم

هیچی نمیشه عزیزم،نگران نباش،مبارکت باشه،عکس بی بی چکتو بذار.😍

بعضی از خارجی ها خیلی چیزاهم میخورن علاوه بر سیگار کشیدن و..

بچه هاشون سالمن،نگران نباش،دوست خودمم شب قبل اینکه بفهمه بارداره تا صب الکل مصرف کرده بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم نگران نباش اگه خیلی زیاد مصرف کنی اونم در حد چند درصد تاثیر میزاره از حالا به بعد مهمه که رعایت کنی بعد هر نوقه پریود شدی روز 14سیکل تخمکگذاریه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

عزیزم شرعیش که در توبه به روی همه بازه برگرد مطمئن باش خدام دست خالی برت نمیگردونه

برا سلامتیشم سیگار نکش دیگه مشخصه

برای اماده شدن روانتم ببین به خاطر چی ناراحتی اونو رفع کن و برو پیش روانکاو

عزیزم شرعیش که در توبه به روی همه بازه برگرد مطمئن باش خدام دست خالی برت نمیگردونه برا سلامتیشم سیگ ...

با وجود این نعمتی ک خدا بهم داد دیگه افسرده چی باشم دیگه غلط بکنم لب ب هرچیزی ک ی هزارم درصد اثر رو جیگرم داشته باشه انجام بدم🥺🥺🥺

عزیزم استرس نداشته باش بسپارش به خدا،باخدا معامله کن مثلا بگو به نیست سلامت بچه ام هر ماه این کارو م ...

خیلی بزرگی کرد که توی این اوضاع روحی داغونم یکیو گذاشت توی وجودم ک تنها نباشم دمش گرم خدا جووون دمت گرم

مبارک باشه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)