2777
2789
عنوان

النگوهای دخترمو گم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 27 پست
اصبحت في أمان الله امسيت في جوار الله  اينو بخون و بگرد،من چه چيزا كه باهاش پيدا نكردم،يعني يه ...

مرسی عزیزم

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
ن بابا تواشغال کی طلامیندازه اخه  بیش تربگرد انشالاپیداش میکنی

یعنی میشه پیدابشه.  دوست ندارم بعدا از همسرم حرفی بشنوم .خیلی بدم میاد . واسه خودم بود اصلا اهمیت نداشت .چون واسه دخترمه ناراحتم  

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میشه پیدابشه.  دوست ندارم بعدا از همسرم حرفی بشنوم .خیلی بدم میاد . واسه خودم بود اصلا اهم ...

الهی ،دعامیکنم النگوی دخترت پیدابشه عزیزم زودتر نگران نباش قطعای جایی گذاشتی یاافتاده یادت نیس کجاس فقط بادقت بگردخونرو

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
الهی ،دعامیکنم النگوی دخترت پیدابشه عزیزم زودتر نگران نباش قطعای جایی گذاشتی یاافتاده یادت نیس کجاس ...

حتما عزیزم .مرسی .انشالله 

آخه اصلا کسی این دوهفته خونمون نیومده. همش میگم نکنه اشتباهی انداختم تو آشغالا. 

یه سوره ی رو نصفه بخون نصفش رو گرو نگه دار بگو هروقت النگو پیدا شد بقیش رو میخونم مثل یاسین ایت الکرسی بعد پیدا شدن هم بقیش رو بخون انشاالله که پیدا شه

ساااااقی سلاااام چطوووری دخترر😍🤗🤗💋💋💋💋دتترت دنیا اومده مبارکه😍😍😍😍❤❤❤

سلاااامممم چطور مطوری؟ مرسییییی😘 آرههههه دیگههه الان هشت ماهو نمیشه  

ب سلامتی چ خوووب😍منم ۵ هفتمه فعلا دعا کن برام بمونه تو انوکسا اینا میزدی؟

مبااااااارررکههههههه عزیزمممم کلی خوشحال شدمممم🤩

آرههه عشقم منم میزدم .

مبااااااارررکههههههه عزیزمممم کلی خوشحال شدمممم🤩 آرههه عشقم منم میزدم .

مرسی عزیزم😍

ساقی تو اوایل بارداریت رابطه نداشتی ن؟

منم نداشتم از اول امشب فقط تحریک شدن ن دخولی ن ارگاسمی چیزی خطریه؟

مرسی عزیزم😍 ساقی تو اوایل بارداریت رابطه نداشتی ن؟ منم نداشتم از اول امشب فقط تحریک شدن ن دخولی ن ...

ن عزیزم من رابطه نداشتم . انوکسا هم میزدم هرشب . دخول فقط مضره واسه ماهایی که شرایط خاص داشتیم 

النگوهاشو پیدا کردی؟

ن والا.نمیدونم چرا بعد این همه وقت بازدارم دنبالشون میگردم😔