من، گناه داره بچه الان وقت شروع اموزش به بچه ات هست. غربت و نکن بهونه مگه اونایی که توی شهر خودشونن چقدر در رفت و امدن؟ بلند شو پارک نزدیک خونتون ببر. من دخترم و با ماشین میبرم چند تا پارک محله های بالاتر که با بچه های بهتری در ارتباط باشه. اصلا حرفت و نمیتونم بپذیرم چون الان دیگه وقت معاشرت بچه ات با همسن و سالای خودشه. خانه بازی ببر. وسایل اموزشی بخر تو خونه باهاش کار کن. به خودت برس. به خودت روحیه بده
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون) ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
اخه بچه ۲ساله چطور توباشگاه وایمیسه یچیزی میخوره توسرش که
وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸ هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منهو بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
عشق بده به زندگیت کارات و با عشق کن. عزیزم باز حداقل پدر و مادرت هستن که یک زنگی برنی احوالی بپرسی من اونا رو هم ندارم ببین چقدر تنهام؟ ولی عاشق خونه وزندگیمم. فکر کن هیچکس نیست به خودت تکیه کن خودت وپیدا کن
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
منم غریبم تهران که جا دیدنی داره اینجا جنوب هوا گرم اصلا نمیشه چند ماه اومد بیرون از خونه منم بچه دومم برا تنها نبودن بچه اولم آوردمش پشیمونم نیستم تکمیلیم دیگه