2777
2789

اره واقعا سوال منم هس

هنگام تولد در گوشمان اذان میگویند ولی نمازی نمیخوانند، هنگام مرگ برایمان نماز میخوانند بدون اذان ، اذان هنگام تولد برای نماز زمان مرگ است              وچقدر کوتاه است این زندگی😔 

باید لینک تاپیکتو بزاری توی تاپیک نی نی یار حذف تاپیک

روزی یه دونه تاپیک فقطپاک میکنه

‌گیسامو ول کنین من فقط نظرمو گفتم(:           ‌     ‌‌‌‌              ‌ ‌‌برای خوشبختیم و ایندم دعا میکنی؟    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید لینک تاپیکتو بزاری توی تاپیک نی نی یار حذف تاپیک روزی یه دونه تاپیک فقطپاک میکنه

عزیزم امضات و خوندم چجوری رنگی مینویسید 

هم اینک چرا میخوای عروس کرد ها بشی البته. با اجازه 

هنگام تولد در گوشمان اذان میگویند ولی نمازی نمیخوانند، هنگام مرگ برایمان نماز میخوانند بدون اذان ، اذان هنگام تولد برای نماز زمان مرگ است              وچقدر کوتاه است این زندگی😔 
باید لینک تاپیکتو بزاری توی تاپیک نی نی یار حذف تاپیک روزی یه دونه تاپیک فقطپاک میکنه

چجوری؟

من قضیه ی نی نی یار هارو هم نمیدونممم😑😑

غروردخترونه اتروارزشمندتر از اینبدونکه باکوچکترین سختی جا بزنی•|👸🏻🌱|•
امروز خیلی خوب دارن حذف میکنن تا پیکارو 😐یکی بود عکس شوهرش گذاشته بود اونم ترکید

🤣🤣

عزیزم امضات و خوندم چجوری رنگی مینویسید  هم اینک چرا میخوای عروس کرد ها بشی البته. با اجازه&nb ...

توی اون قسمتی که میخوای امضارو بنویسی اون کادر بالاش یه علامت قطره هست اونو انتخاب میکنی و بعد مینویسی متنت رنگی میشه

من چون کوردارو دوس دارم برا اینه😍

‌گیسامو ول کنین من فقط نظرمو گفتم(:           ‌     ‌‌‌‌              ‌ ‌‌برای خوشبختیم و ایندم دعا میکنی؟    
اره واقعا سوال منم هس

من دلم میخواد کل تاپیکامو حذف کنم چون اگه کسی بخونه و از نزدیکانم باشه قشنگ میشناستم

چجوری؟ من قضیه ی نی نی یار هارو هم نمیدونممم😑😑

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

تاپیک اخرشونو نگاه کنید