2777
2789
عنوان

حرفه ایا تو زمینه ریمل بیاین یه دقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 47 پست
مژهام زیاد کوتاه نیست خوبه ولی اینارو میزنم برعکس انقد بد میکنن کوتاه تر دیده میشن🤦🏻‍♀️🤣

پس روش استفادتون اشتباهه

حتما کلیپ اموزش صحیح ریمل زدن رو ببینید

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس روش استفادتون اشتباهه حتما کلیپ اموزش صحیح ریمل زدن رو ببینید

دیگه بعد این همه سال مگه میشه ادم یاد نگیره🤦🏻‍♀️ مشکل من کش اومدن ریمله که اونم به خاطر جنس مزخرف ریملمه فکنم با تجربه های بقیه که  از ریملاشون گفتن متوجه شدم 

این نظر شخصی منه ها راه حلشم بهت میگم برا ما معمولیا ک قیمت مهمه:مال منم فرچش مثل توعه چندقطره گلاب بریز داخل ریملت بعد توی ابی ک میجوشه ده دیقه بزار قل بزنه درشو محکم ببند اب نره توش بعدش ک سرد شد تند تند فرچشو بالا پایین کن😑😑هی دربیار بکن تو😑😑درست میشه..من تا قطره اخر همیشه استفاده میکنم دیگه خشک خشک ک میشه میندازم دور.

دیگه بعد این همه سال مگه میشه ادم یاد نگیره🤦🏻‍♀️ مشکل من کش اومدن ریمله که اونم به خاطر جنس مزخرف ...

قصدم بی احترامی نبود

تو میکاپ همه ما فکر میکنیم بهترین روش رو بلدیم

اما در حقیقت اینطور نیست

میشه با دیدن کلیپ ها و اموزش مجازی بهترین روش رو یاد گرفت

اون حالت پرز بودن دلیل برخرابی ریمل نیست.

من ریمل سنتیگو دارم ۷۰۰قیمتشه و همینجوریه

چون بلند کننده ست

بازم هرطور صلاحه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
این نظر شخصی منه ها راه حلشم بهت میگم برا ما معمولیا ک قیمت مهمه:مال منم فرچش مثل توعه چندقطره گلاب ...

جدییی اخه ریملای من جفتش نوعه و پرررر مایع بعد اینجوری مایعش ابکی تر نمیشه اخه این روشا بیشتر برای ریملای خشک استفاده میشن ک 

قصدم بی احترامی نبود تو میکاپ همه ما فکر میکنیم بهترین روش رو بلدیم اما در حقیقت اینطور نیست میشه ...

متوجهم عزیزم منم قصد بد برداشت نکردم

اتفاقا قبلا زیاد کلیپ نگاه میکردم و روشای صحیح ارایشو تقریبا بلدم نمیگم حرفه ای ولی بلدم 

ولی برای این مشکلم سرچ میکنم ببینم کلیپی هست ممنون از پیشنهادت