2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید مشکل از منه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 26 پست
کیک رو خاهرم درست میکنه  اگر هم بیشتر بشه از پس انداز خودم خرج میکنم  ولی همش فکر میکنم ک ...

نه بابا حتما بگیر من 22 سالمه تا حالا برام تولد نگرفتن حسرتش موند ب دلم

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یک میلیون که چیزی نیست.

اگر واقعا نه مسافرت میرین نه جشن میگیرین

الان طعنه هاشو بشنو ولی کار خودتو بکن.

ولی چهار سالگی به نظرم هنوز برای همچین جشنی زوده. بچه یادش نمیمونه. چند سال دیگه بهتر بود.

عزیزم یک میلیون که چیزی نیست. اگر واقعا نه مسافرت میرین نه جشن میگیرین الان طعنه هاشو بشنو ولی کار ...

هر تولدی که دعوت میشیم دخترم با حسرت نگاه میکنه تو گوشم میگه مامان برام تولد میگیری؟ ،این حسرتش دلمو میسوزونه وگرنه براش نمیگرفتم

عزیزم یک میلیون که چیزی نیست. اگر واقعا نه مسافرت میرین نه جشن میگیرین الان طعنه هاشو بشنو ولی کار ...

گلم ۴ سال قشنگ متوجه میشه مخصوصا دختر بچه که فهمیده تره...

پسر من دو سالشه تولد گرفتم هر روز از بین چندتا فیلم تولد فیلم خودشو پیدا می کنه و ذوق می کنه

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
نه بابا حتما بگیر من 22 سالمه تا حالا برام تولد نگرفتن حسرتش موند ب دلم

عزیزم🥲

حتما یه بار برای خودت تولد بگیر

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....