2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازالان ک ۳۲ هفتمه دلدردو کمردردام بیشتر شدن خیلی نگرانم دکترمم گف استراحت کن😞

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

سزارینی هفته ۳۸ میشی اگه کل شکمت سفت بشه و کمردرد و درد شبیه پری درد زایمان

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
سفت کردن بچه مشکل نداره انقباضه که تازه اونم اگه منظم باشه نشون دهنده درد زایمانه بازم اگه نگرانی ...

انشالله بسلامتی استرس داری

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍

عزیزم برو بیمارستان بچه رو چک کنند دور از جون زجر نوزادی نباشه وقتی که ناف دور گردن بچه میافته 

اینجور مواقع نباید اصلا طبیعی بیاری 

برو بیمارستان چک بشی ایشالا که چیزی نیست و به سلامتی بیاد بغلت 

دیگه داره میادددد مامان جونش😍

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
سزارینی هفته ۳۸ میشی اگه کل شکمت سفت بشه و کمردرد و درد شبیه پری درد زایمان

بله سزارینم نه کل شکمم نیست بچس که خودشو سفت میکنه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍

بچه خودشو سفت نمیکنه انقباضات رحمت هست. اگه فاصله هاش کوتاه و درد هم حس میکنی که میگیره و ول میکنه برو بیمارستان. زایمان خیلی روی برنامه پیش نمیره

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷