2777
2789
عنوان

پای جوونیم در میونه بیاین

837 بازدید | 80 پست

بچها جای من بودید چیکار میکردین .

ی نفر هست باهاش تو رابطم ازم بیست سال بزرگ تره اوضاع مالیش بیسته ‌ من اوضاع مالیم خیلی خوب نیست معمولیه . این آقا هر چی که من بخوام رو واسم فراهم می‌کنه من آدمی نیستم که ازش بگیرم ولی میدونم هر چی بخوام نه نمیگه بچها پول خیلی چیز مهمیه خیلی.ارزو های من همه با پول به دست میان چیز های میلیونی که من باید سال ها در حسرتش باشم رو با گفتنش به این آقا واسم فراهمه. بچها ولی ی حسی دارم انگار رو همه این ها سلفون کشیده شده بهم نمیچسبه بیست سال اختلاف سنی کمی نیست اون آدم پیری نیست اصن ولی ازم بزرگ تره .

حالا دل خودم پیش یکی دیگس که اصلا فازمون این نیست که من ازش پولی بگیرم یا بتونه کمکم کنه اونم اوضاع خوبی داره ولی . بچها دلم میگه قید همه این پول هارو بزن برو با کسی که دوسش داری که اختلاف سنی تون کمه 

عقلم میگه دوره زمونه الان فقط پوله پول 

پول داشته باشی اعتبار داری ابرو داری همه چی داری .

شما جای من بودید چیکار میکردید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقلت به اینم فکر میکنه که این آقا همیشهاین سنی نیس اینکه فردا روز بچه هات یه بابای پیر دارن که خیلی کارا رو شاید نتونه براشون انجام بده ،یسری مسائل تو رو درک نکنه چون سنش اینقدر بالا تر 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

اگ الان ۲۰ سالت باشه اون ۴۰ سالشه؟جای باباته

مجرده؟ پسره؟ دوستداره اخلاقاش چحوریه؟ 

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤