2777
2789
عنوان

پای جوونیم در میونه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 80 پست

اشتباه.اشتباه.اشتباهه محضه بخاطر پول با کسی ازدواج کردن.نه علاقه ای هست نه چیزی .تازه بیست سالم ازت بزرگتره.

آدمهایی که باعشق ازدواج میکنن.با اختلاف سنی کم ازدواج میکنن.تو زندگی هزار جور بدبختی ومشگل دارن.از نطر دوست داشتن به مشگل میخورن اون وقت شما بخای با کسی باشی که ۲۰ سال ازت بزرگتره

پول مهمه .ولی همه چی نیست 

پول بعصی مشگل ها رو حل میکنه ولی نه همشون رو.

حالا بیایم وبا اون آقا پولدار ازدواج کنی بعد یه مدت اون روی اخلاقش رو نشونت بده .مثلا ببینی تو چی فکر میکردی وچی شد.اون آقا بهت پول نده .خسیس باشه.بد دل باشه و...اون وقت چی کار میکنی؟

عاقل باش وعاقلانه ازدواج کن.

اگه به من باشه فعلا در حال حاظر قید ازدواج رو بزن .تا هم فکر پول از سرت بیفته وهم فکر عشق اون یکی پسر .

بعد یه مدت میبینی اصلا خودت عوض شدی .طرز فکرت عوض شد .معیارهایی که الان داشتی رو دیگه نداری 

واون میشه بهترین ازدواج وموفق ترین ازدواج.

اینا رو بر اساس تجربه بهت گفتم .یعنی من اون موقع عقل الان رو داشتم الان بجای بدبخت شدن خوشبخت بودم .به جای فرو رفتن تو گل تو گلستان بودم .

اگه بی‌پول معمولی باشه بتونه اجاره خونه وخرجی ساده بده بله ولی شکم گشنه عشق حالیش نیس

دیگه هرکسی میتونه اندازه گشنه نمونه دربیاره البته که مفتخور نباشه کسی هم عاشق آدم بی عرضه نمیشه قطعآ 

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه هرکسی میتونه اندازه گشنه نمونه دربیاره البته که مفتخور نباشه کسی هم عاشق آدم بی عرضه نمیشه قطعآ ...

نکته همینه که یسری مفتخور متاسفانه یکسری هم واقعاعرضه پول درآوردن ندارن زندگی که یروزکرایه خونه نداشته باشی یروزروغن یروزنون نباشه بهتره

شما زود ازدواج کردی ما بی پولی هم کشیدیم و میکشیم ولی بازم عشق رو انتخاب میکنیم

بخدا منم بد جور شکست عشقی خوردم البته خانوادم نزاشتن بهم برسیم بعدشم فکر میکنی سن کمم حالیم نیست اتفاقا خیلی بده تو سن کم این چیزارو تجربه کنی 

بخدا منم بد جور شکست عشقی خوردم البته خانوادم نزاشتن بهم برسیم بعدشم فکر میکنی سن کمم حالیم نیست اتف ...

میدونم اما بازم هیچی جای محبت رو نمیگیره

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

سلام امضامو بخونین🌱

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱