2777
2789
عنوان

تو قرار اول چی بگم چی بپرسم؟ خیلی کم حرف و خجالتیم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 6119 بازدید | 20 پست
منم معمولا اینجوریم که زود دل نمیبندم ولی پسره انگار برعکس منه زود دل میبنده همش عکسمو نگا میکنه میت ...

همشون اول انگار زود دل میبندن .ولی بعد یه مدت میگه ببین ما به درد هم نمی‌خوریم .بهتره که احساساتی نشیم.البته خدایی نکرده چون من اینو شنیدم و متوجه شدم از سه دوستت دارم ساده نباید رویا بسازی 

اشکال نداره بذار اون حرف بزنه بعد برو خونه بهش فکر کن دفعه بعد نظر خودتو در اون مورد بگو و سوالی اگه ...

یوقتایی هم هست از شدت ساکت بودنم اونم ساکت میشه حرفی برای گفتن نداره

هر کسی نمیتونه منو به حرف بیاره بدبختی اینجاس😂🤦🏾‍♀️🙁

یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگر همه اینام پرسیدی بازم تو عمل مهمه ها.صد بار دیگه هم میگم زود دل نبند و زود نزار بدونه دوستش ...

چقد جمله اخرتو قبول دارم. پسرا از کارات هم متوجه میشن 

باید مزموز و قابل پیش بینی باشی براشون

سلام بچه ها من تازه اومدم تو نی نی سایت چجوری باید باهاش کار کنم

کم کم باهاش آشنا میشی. اگر میخوای پست بزاری همینجا بالای صفحه تایپک+ میزنی و پستش میکنی 

همشون اول انگار زود دل میبندن .ولی بعد یه مدت میگه ببین ما به درد هم نمی‌خوریم .بهتره که احساساتی نش ...

دقیقاااا ما دخترا خیلی احساساتی عمل میکنیم

کم کم باهاش آشنا میشی. اگر میخوای پست بزاری همینجا بالای صفحه تایپک+ میزنی و پستش میکنی 

خب میخام برای مثال در مورد حاملگی بپرسم باید کدوم بخشش برم؟ یا دوستم الان عضو شده رو چجوری پیداش کنم