2777
2789

سلام خانوما 

من مشکل حرف زدن با آدمای جدید مخصوصا پسرا دارم. وقتی با یکی میرم بیرون هیچ حرفی ندارم که بزنم حتی حرفاییم که قبلا تو چت زده شده رو یادم میره

من اصلا اجتماعی و شیطون نیستم. بیاین یکم شیطنت یادم بدین 

و اینکه چه سوالایی باید بپرسم؟؟ 

یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره بذار اون حرف بزنه بعد برو خونه بهش فکر کن دفعه بعد نظر خودتو در اون مورد بگو و سوالی اگه داری بپرس 

بعدم بشین بنویس همسر آینده ت میخوای چطور باشه بعد چیزایی به ذهنت میرسه که میتونی راجع بهش صحبت کنید 

ازاخلاقیاتش انتظاراتش قصدش از رابطه خصوصیاتش اینک کیه چیه خط قرمزاتون اینک گدشته مهم براتون یا ...

حتی اگر همه اینام پرسیدی بازم تو عمل مهمه ها.صد بار دیگه هم میگم زود دل نبند و زود نزار بدونه دوستش داری .اینو به من گفتن باور نکردم الان تجربه کردم

والا من مهلت نمیدم طرف نفس بکشه

خوشبحالت واقعا اینجوری خیلی بهتره تا ساکت باشی

حتی اگر همه اینام پرسیدی بازم تو عمل مهمه ها.صد بار دیگه هم میگم زود دل نبند و زود نزار بدونه دوستش ...

اره دیگ

این فقط اشنایی اوله،خیلی وقتاازاینم میشه فهمیدطرفت کیه چون ادم دروغگویجایی سوتی میده

سفر چرا ؟ بمان و پس بگیر / ز جورشان نفس بگیر 🤍
یه چیزی بگم.زود دل نبند زود باهاش صمیمی نشو .اینا بعد یه مدت معمولا شیش ماه عوض میشن میشن خود واقعیش ...

منم معمولا اینجوریم که زود دل نمیبندم ولی پسره انگار برعکس منه زود دل میبنده همش عکسمو نگا میکنه میترسم خیلی زود عاشقم بشه🤦🏾‍♀️ بنظرم پسر خوبیم هست

ازاخلاقیاتش انتظاراتش قصدش از رابطه خصوصیاتش اینک کیه چیه خط قرمزاتون اینک گدشته مهم براتون یا ...

مرسی سوالای خوبیه

حتما میپرسم 🧡