moni_078 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 254 عنوان تو قرار اول چی بگم چی بپرسم؟ خیلی کم حرف و خجالتیم🥺 6113 بازدید | 20 پست سلام خانوما من مشکل حرف زدن با آدمای جدید مخصوصا پسرا دارم. وقتی با یکی میرم بیرون هیچ حرفی ندارم که بزنم حتی حرفاییم که قبلا تو چت زده شده رو یادم میرهمن اصلا اجتماعی و شیطون نیستم. بیاین یکم شیطنت یادم بدین و اینکه چه سوالایی باید بپرسم؟؟ یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :) 1401/12/09 | 11:57 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasiiiiii82 عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2156 یه چیزی بگم.زود دل نبند زود باهاش صمیمی نشو .اینا بعد یه مدت معمولا شیش ماه عوض میشن میشن خود واقعیشون.فرقیم نداره طرف مذهبیه یا غیر مذهبی
صیحه_سابق عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1160 ازاخلاقیاتشانتظاراتشقصدش از رابطهخصوصیاتشاینک کیه چیهخط قرمزاتوناینک گدشته مهم براتون یا نه سفر چرا ؟ بمان و پس بگیر / ز جورشان نفس بگیر 🤍
سرزمین_دانایی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 430 اشکال نداره بذار اون حرف بزنه بعد برو خونه بهش فکر کن دفعه بعد نظر خودتو در اون مورد بگو و سوالی اگه داری بپرس بعدم بشین بنویس همسر آینده ت میخوای چطور باشه بعد چیزایی به ذهنت میرسه که میتونی راجع بهش صحبت کنید
yasiiiiii82 عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2156 ازاخلاقیاتش انتظاراتش قصدش از رابطه خصوصیاتش اینک کیه چیه خط قرمزاتون اینک گدشته مهم براتون یا ... حتی اگر همه اینام پرسیدی بازم تو عمل مهمه ها.صد بار دیگه هم میگم زود دل نبند و زود نزار بدونه دوستش داری .اینو به من گفتن باور نکردم الان تجربه کردم
moni_078 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 254 والا من مهلت نمیدم طرف نفس بکشه خوشبحالت واقعا اینجوری خیلی بهتره تا ساکت باشی یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)
moni_078 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 254 دوستی یا به قصد ازدواج فعلا هدفمون آشنایی بیشتره به ازدواج فکر نکردیم هنوز یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)
moni_078 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 254 واای چقدشببه منیی☹️ 🙁🙁💔 یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)
صیحه_سابق عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1160 حتی اگر همه اینام پرسیدی بازم تو عمل مهمه ها.صد بار دیگه هم میگم زود دل نبند و زود نزار بدونه دوستش ... اره دیگاین فقط اشنایی اوله،خیلی وقتاازاینم میشه فهمیدطرفت کیه چون ادم دروغگویجایی سوتی میده سفر چرا ؟ بمان و پس بگیر / ز جورشان نفس بگیر 🤍
fjgybkjy عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 2 سلام بچه ها من تازه اومدم تو نی نی سایت چجوری باید باهاش کار کنم
moni_078 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 254 یه چیزی بگم.زود دل نبند زود باهاش صمیمی نشو .اینا بعد یه مدت معمولا شیش ماه عوض میشن میشن خود واقعیش ... منم معمولا اینجوریم که زود دل نمیبندم ولی پسره انگار برعکس منه زود دل میبنده همش عکسمو نگا میکنه میترسم خیلی زود عاشقم بشه🤦🏾♀️ بنظرم پسر خوبیم هست یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)
moni_078 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 254 ازاخلاقیاتش انتظاراتش قصدش از رابطه خصوصیاتش اینک کیه چیه خط قرمزاتون اینک گدشته مهم براتون یا ... مرسی سوالای خوبیهحتما میپرسم 🧡 یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)