2777
2789

سلام بچه ها. 

دیشب مبل سفارش دادیم. هنوز خونه نیاوردن.

مبل نه نفرس

با ناهارخوری 10 نفره

بنظرتون خیلی بزرگ نیس ناهارخوری؟؟مشکل جا ندارم سالن بزرگه اتفاقا میخام پر بشه.برا یه دست راحتی هم جا داریم.پول نرسید بخریم.

چون اونجا ندیدم اندازش و یه لخظه دو دل شدم زشت نشه یه وقت.

پست بعدی عکس مبل و سالن رو میزارم.از ناهار خوریش عکس ندارم متاسفانه

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

بوز

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه بگذار

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

فرشا کامل جمع میشن و وسط مبلا میندازم.فعلا برا لخت نبودن سالن پهن کردم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

چ جالب! آن شرلی با موهای مشکی و امیلیا با موهای مشکی هر دو تو تاپیکن!

یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع به حقوق بین الملل، زبان و ادبیات فارسی و الهیات داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام از تاپیک های ۱۸+ ، فال، طلسم، جادوجنبل، حس ششم خوشم نمیاد پس باید بترکه چون اینجا یه سایت عمومی پر از بچه های کم سن و یا مردهای مریض هست پس رعایت کنیم توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون صد بارهم تو تاپیکا گفتم عکساتون رو نزارید چون یه عده منتظر همین عکس گذاشتنها و سواستفاده بعدیشن