2777
2789

زن داداشم عمل کرده خونشون طبقه چهارمه بدون اسانسور حالا دودلم برم دیدنش یا نه بنظرتون خطره دار

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد

زایمان طبیعی هستی 

اروم اروم برو باید وسط راه استراحت کنی 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیه ، اگه طول سرویکس کم نیست و جفت سرراهی نیست ، یک طبق برو یکم استراحت کن ، دوباره یک طبقه دیگه، اگه هم میشه که کلا نرو ،تماس تصویری بگیر میوه و ... بخر بده مامانت از طرف تو ببره 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
زایمان طبیعی هستی  اروم اروم برو باید وسط راه استراحت کنی

نه عزیزم سزارینم

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
ای خدا کی من بشم ماه اخر😍

میشی عزیزم‌چشم روهم بزاری من اوایل میگفتم ۹ماه کی میخاد تموم شه

ببخشید همیشه فکر میکنم مگه میشه آدم طبقه چهارم بتونه ، بدون آسانسور زندگی کنه🙆‍♀️

خیلی خیلی سخته، اگه بره بالا دیگه سخته بیای پایین

طفلی زن داداشت عمل کرده... چطوری رفته بالا🤦‍♀️

نه عزیزم سزارینم

اوه پس نرو لطفا 

من یه تی کشیدم بالکن رو دو دقیقه 

همون شب خونریزی کردم و اورژانسی زاییدم سزارین شدم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
ببخشید همیشه فکر میکنم مگه میشه آدم طبقه چهارم بتونه ، بدون آسانسور زندگی کنه🙆‍♀️ خیلی خیلی سخته، ...

اگر درد مستأجری و بی پولی کشیده باشی خونه طبقه چهارم بدون آسانسور میشه برات قصر. مثل خودم

اوه پس نرو لطفا  من یه تی کشیدم بالکن رو دو دقیقه  همون شب خونریزی کردم و اورژانسی زایید ...

منم یه ذره کار میکنم خیلی زود خسته میشمو زیر دلم درد میگیره