2777
2789
عنوان

دو روزه خواب های عجیب میبینم

137 بازدید | 6 پست

دو شب پیش خواب دیدم باردارم و دکتر بهم گفته 4 قلو دارم

مجردم و اصلا هم به این چیزا فکر نمیکنم و حتی دوست ندارم بجه دار شم :|

تو خوابم سردرگم بودم که چیکار کنم چون بچه نمیخواستم تو خواب ازدواج کرده بودم

دیشب هم خواب دیدم دکتر بهم گفته‌ باید زودتر زایمان کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه یه موضوعی ناراحتی و احساس غم داری اونم چند برابر توان خودت ،دوست داری زودتر این حس از وجودت بره

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
واسه یه موضوعی ناراحتی و احساس غم داری اونم چند برابر توان خودت ،دوست داری زودتر این حس از وجودت بره

یکی از دوستام که از هم جدا شدیم هم به یکی دیگه گفته چند شبه منو تو خواباش میبینه و میبینه که هر شب میرم تو بغلش گریه میکنم

خودم نمیدونم این ناراحتی که میگی از چیه چند وقتی هست یکم بیحوصله ام ولی خیلی جدیش نمیگیرم

یکی از دوستام که از هم جدا شدیم هم به یکی دیگه گفته چند شبه منو تو خواباش میبینه و میبینه که هر شب م ...

خواب که همیشه واسه همون موقع نیست ،بیشتر وقتا واسه بعده ،هرچند که نه الان نه هیچ وقت غم و ناراحتی واسه هیچ کس نمیخوام ،ایشالا تعبیر نشه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
خواب که همیشه واسه همون موقع نیست ،بیشتر وقتا واسه بعده ،هرچند که نه الان نه هیچ وقت غم و ناراحتی وا ...

مرسی از تعبیرت عزیزم❤️ واقعا نیاز داشتم به تعبیرش