2777
2789
عنوان

بنظرتون چ کار کنم خوب میشه

1109 بازدید | 27 پست

تو دو ماه دو بار مریض شدم همش هم سرفه های بدی میکنم ک پهلوم درد میگیره چی بخورم خوب شه این سرفه های لعنتی تا صب نخابیدم دیشب الان عزا دارم بخابم

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیش طب سنتی. 

من یکسری سرماخوردم وحشتناک سرفه میکردم،  شربت تئوفیلین جی از دکتر طب مدرن گرفتم و شربت زوفای طب سنتی از قبل داشتم،  جواب داد. 

برو پیش دکتر ماهر،  داروی قوی بده بهت. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

برو پیش طب سنتی.  من یکسری سرماخوردم وحشتناک سرفه میکردم،  شربت تئوفیلین جی از دکتر طب مد ...

دارم زوفا عسلی واسه بچم بوده بخورم پس

خوب شدم باز ی چن روز سرما خوردم سرفه های شدید  

منم کل مهر و آبان رو سرما خورده بودم چون دخترم از مدرسه می‌آورد... هنوز کامل خوب نشده دوباره سرما می‌خوردیم... بهمن ماه هم دوبار پشت سر هم سرمای بد خوردم پدرم در اومد 🤕🤕🤕🤕 

چهارتخمه و عسل لیمو بخور فک کنم بهتر بشی

من توی دوران کرونا برای گلو و سرفه قدومه شیرازی میخوردم همش،خوب بود 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اکسپکتورانت کدئین خوبه  وموثر،سرفه دیر از بین میره ولی چیزی که روش تحقیق شده خوردن عسل در هنگام خواب بسیار سودمنده تو چای یاشیر بریزید میل کنید تو داروخانه انواع مختلف شربت سرفه موجوده میتونید تهیه کنید لعاب بعضی گیاهان دارویی مفیده ودر اخر داروهای ارامبخش که اسپاسم رو کاهش میدن وسرفه رو قطع میکنن که باید دکتر تجویز کنن 

دارم زوفا عسلی واسه بچم بوده بخورم پس

نه اونی که دارم زوفا خالی بود،  از طب سنتیگرفته بودم. 

حتما برو دکتر. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نه اونی که دارم زوفا خالی بود،  از طب سنتیگرفته بودم.  حتما برو دکتر.

روزا بهترم نمیرم احمقم از بس شب باز تمام درد های دنیا میاد سراغم دارم خفه میشم بخدا 

کجا هس دکتر ماهر 

تو مطب😂

ما یه شب رفتیم اورژانس، دیروقتم بود،  دکتره دوتاشربت داد،  عالی بود. 

اکسپکتورانت یا دیفن هیدرامین نداد.  فقط امپول یکیش رو داد. 

منم کل مهر و آبان رو سرما خورده بودم چون دخترم از مدرسه می‌آورد... هنوز کامل خوب نشده دوباره سرما می ...

منم هی از پسرم میگیرم از بس اون دکتر میبرم خودم دیگه بیخیال از دارو قبلی ها استفاده میکنم ولی شبا ویران کننده هس از ی طرف هم جسارتا هی عفونت زنانم تکرار میشه خیلی بدنم عفونت میکنه خسته شدموالا