2777
2789
عنوان

انقدر بدم میاد مادرشوهرم هرجا دلش بخواد ادرار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 10048 بازدید | 187 پست
توالت ندارن مگه:/ حالا مادرشوهر تو هرجا بخواد ادرار میکنه مادرشوهر من میرینه، میرینه به اعصاب من

واای پوکیدم😂😂😂😂

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مورد یه جورایی اختلال محسوب میشه به نظرم...وقتی که ترس از دیده شدن هم نداشته باشی یا اصلا برات م ...

دقیقااااا اصلا خجالت نمی‌کشه یکی ببینه ..واقعا حالم بد میشه

خدایا شکرت ❤

😱

مادرشوهرمنم میگه توراه نرو دسشویی عمومی بشین یه جایی کارتو بکن میگم من اونجوری نمیتونم میگه وا پس من چجورمیتونم،گفتم من مثل تو نیستم(چون بشدت خسیسه ومیگه بعضی دسشوییا پول میگیرن،میگم خب عوضش تمیزه و ابگرم داره)،یعنی خدایی یبار دسشویی پیدانکردیم توراه شوهرم گف بشین یجایی دورت چادربکشم اقاهرکاری کردم جیشم نیومد

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔

یبار من رفتم پارک توالت بسته بود پرنده هم نبود  نشستم پشت ساختمون توالت مجبوری. اومدم بالا از پارک (تو گودی بود .بعد صد قدم دور شدم  ی یارو بین همه ب من گف خانم توالت عمومی اینجا کجاس فمیدم از بالا دیدتم ابروم رف