2777
2789
عنوان

مادرا کمک

260 بازدید | 40 پست

گوش درد بچه ۴ ساله چجوری دردش کم کنم ؟ استامینوفن دادمش فردا میبرمش دکتر

کاربر جدید نیستم ۲ تا کاربری تعلیق دادم این سومی 👍نکنه روز سفرم خاتون خونه مادرم،وقت روبوسی آخرم،دستپاچه شد آب و نریخت پشت سرم،واسه اینه که در به درم،با غصه ها همسفرم،نکنه روز سفرم،همسایه ها دور و برم،هدیه می دادن ببرم،کاسه آب خالی نشد پشت سرم،واسه اینه که در به درم،با غصه هاهمسفرم،مادرم وقت نمازش،لحظه راز و نیازش،اسممو میگفت و اشکاش،می ریخت رو صورت نازش،قسمم می داد بمونم،قدر ایران و بدونم،راست می گفت حالا میدونم،کشورم بسته به جونم،به کسی که اینجا دارم،نوشتم می رم دیارم،حالا بیشتر از همیشه،واسه خونه بی قرارم،قسمش دادم به جونم،نوشتم خواهشی دارم،پشت سرم آب و نریزی،فکر بازگشتی ندارم،چی شد چی اومد به سرم،که عمری در به درم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستمال گرم کن بذار رو گوشش شاید آروم بشه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

لطفاً کسی راهکار خانگی داره بگه ممنون میشم 

کاربر جدید نیستم ۲ تا کاربری تعلیق دادم این سومی 👍نکنه روز سفرم خاتون خونه مادرم،وقت روبوسی آخرم،دستپاچه شد آب و نریخت پشت سرم،واسه اینه که در به درم،با غصه ها همسفرم،نکنه روز سفرم،همسایه ها دور و برم،هدیه می دادن ببرم،کاسه آب خالی نشد پشت سرم،واسه اینه که در به درم،با غصه هاهمسفرم،مادرم وقت نمازش،لحظه راز و نیازش،اسممو میگفت و اشکاش،می ریخت رو صورت نازش،قسمم می داد بمونم،قدر ایران و بدونم،راست می گفت حالا میدونم،کشورم بسته به جونم،به کسی که اینجا دارم،نوشتم می رم دیارم،حالا بیشتر از همیشه،واسه خونه بی قرارم،قسمش دادم به جونم،نوشتم خواهشی دارم،پشت سرم آب و نریزی،فکر بازگشتی ندارم،چی شد چی اومد به سرم،که عمری در به درم😔
دستمال گرم کن بذار رو گوشش شاید آروم بشه 

فقط توروخدا گرم نکن‌گوشش رو‌این عفونت کرده گوشش 

گرمش‌کنی عفونتا راه میفتن میان 

بچه رو‌دی‌ونه میکنن مسکن بهش بده استا‌مینوفن و ببرش فردا پیش گوش و حلق بینی

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بادگرم سشوار با فاصله بگیر.

یا حوله با اتو داغ کن بذار کمی آروم میشه.

بروفن بده یا شیاف استا تا فردا که ببری دکتر

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
لطفاً کسی راهکار خانگی داره بگه ممنون میشم 

اشنباه منو نکن گوششو گرم نکن فقط

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️