2777
2789
عنوان

اونایی که ژل لب زدن بیان لطفا

5689 بازدید | 20 پست

دفعه اول که ژل لب زدین چند سی سی زدین چند درصدش موند؟ من ۱ونیم سی سی زدم ۱ هفته پیش . سری اولمه برند کره ای و جای خوب هم زدم. مراقبت های بعدشم رعایت کردم الان حس میکنم بیشتر از ۵۰درصدش جذب شده .الان لبم فرم گرفته و صاف شده (منظورم چروکای طبیعی لب از بین رفته و قشنگ شده)حالا ترمیم نرم تا عید حداقل اینجور میمونه یا بازم کمتر میشه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نرو دیگه همینجوری میمونه بری گند میخوره به فرم لبت

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم

جذب میشه پارسال 3 بار زدم از 3 سیسی شروع کرد کمش کرد................امسال 1و نیم زدم.................تازه همه میپرسن ژل زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

میشه عکس بزاری؟

الان ندارم  محل کارمم با کامپیوتر اینجا اومدم نی نی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......