2777
2789
من از وقتیکه بچه دومم اومد دیگه نماز که هیچی خواب و زندگیمون کلا حذف شد...خیلی خسته ام دوساله با او ...

منم همینطورم دوتا بچه دارم دیوونه ان خدانگهدارشون باشه بزرگه از کوچیکه بدتره شوهرمم که فقط مشکل جدید میتراشه منم همش روز به روز هی دارم مریض مریضتر میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمهایی که میگید نمیخونم اما میخواید بخونید یا عذاب وجدان دارید، قدر همین عذاب وجدان رو بدونید، یعنی شما دلتون وصله و پی اش رو بگیرید، نباید بذاریم رشته قطع بشه.

نماز خوندن خیلی راحته اما میدونید چی سختش میکنه؟ اون وزوز شیطان تو گوشمون، نماز که چهار رکعتش نهایتا هفت دقیقه زمان میبره رو شیطان اونقدر سخت جلوه میده که فکر میکنیم واقعا سخته، یکی از اساسی ترین راه هاش هم اینه که اول وقت بخونیم. اصلا یک مدت که نمازها اول وقت خونده بشه دیگه اون سختی که تو نظرمون میاد از بین میره و برعکس، لحظه شماری میکنیم که اذان بگه و بپریم تو آغوش خدا.

ما فقط یکبار زندگی میکنیم، پس این یکبار رو باید طوری زندگی کنیم که تو صحرای محشر، وقتی چشم تو چشم مادرمون حضرت فاطمه زهرا(س) شدیم، با لبخند رضایت نگاهمون کنند و بگند راضی ام ازت دخترم. با کمک خودشون ان شاالله

نماز مثل نخ تسبیح هست که اگر نباشه تمام اعمال خوب ادم پراکنده میشه. اول نماز ما بررسی میشه.

یک تاپیک ترک غیبت و یک تاپیک نماز اول وقت داشتیم، تاپیک جدیدمون به پیشنهاد دوستان نماز هست ان شاالله که با کمک خدا و اهل بیت(ع) به زودی شروع میشه.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

نه عزیزجان خودمو گول نمیزنم چندسالی که خوندم( بجز یه بار دو رکعت نماز صبح حال دلمو خوب کرد) تاثیری ...

اگه خدا و قرآن قبول داری و مسلمانی باید نماز بخونی اگه حالت خوب نمیشه ربطی به خوده نماز نداره شاید شرایط نماز رو دقیق رعایت نمیکنین...مثل تمرکز و حواس جمع موقع قرائت 

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
اونایی که مسلمان نیستن چی ازشون میپرسن؟ لازمه برنامه قشنگ زندگی پس از زندگی رو ببینید

ما ک مسلمانیم ،نمیتونیم ازین واقعیت چشم بپوشیم و خودمونو گول بزنیم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
نمازم از اول شل ول بود اما مریض شدم گفتم باخودم خدا قهرش اومده نماز نمیخوندم مریض شدم یکسال ونیم کام ...

عزیزم شما دوست داری بخونی شما دلت پاکه دلت با خدا و اهل بیت(ع) هست الحمدلله اما اون شبهه تو ذهنت نمیذاره بخونی.

اول باید فلسفه خلقت رو درک کنیم، فلسفه مشکلات رو درک کنیم از استجابت دعا بدونیم و... تا شبهات نتونند یقه مون رو بگیرند.

مشکلات علت دارند حکمت دارند، ممکنه کفاره اعمال خودمون باشند یا ممکنه امتحان باشند یا ممکنه جنبه تربیتی آموزشی داشته باشند یا ممکنه برای افزایش درجه باشند و...

به هرحال ادم وقتی تو مسیر توحید قرار میگیره، باید یقین داشته باشه هرخیری فقط از جانب خدا میرسه و هرچیزی هم که از خدا میرسه فقط خیره، اگر شر باشه یعنی از اعمال خودمون هست.

معیار خیر و شر هم ظاهری نیست، بر فرض ممکنه شما مریض شده باشی و با این مریضی گناهانت بریزه و خدا بخواد پاک پاکت کنه و رخت و لباس تازه تنت کنه از جنس نور و پاکی تا ادامه زندگیتون رو خیلی پاک زندکی کنید( این فقط یک مثاله چون من نه شما رو میشناسم نه میتونم قضاوتی کنم، فقط گفتم که یک نثال از حکمت خدا زده باشم) یا ممکنه خدا بخواد طرفیت روحی ما رو بیشتر کنه، کسی که ظرفیت روحیش پایین باشه زیاد نمیتونه در راه توحید قدم برداره

اما چاره چیه؟ توکل و توسل. دعا به روش درستش

دعا آدابی داره و فلسفه ای. اول باید بدونیم دعا به سه حالت مستجاب میشه طبق حدیث امام سجاد(ع) که تو نت بزنید میاره. اما به هر حال مستجاب میشه به یکی از اون سه خالت و به قول استاد فاطمی نیا یا تو دامنت میریزند یا تو حسابت.

تو دعا اول باید موانع حاجت روایی رو برداشت که گناهان هستند یعنی استغفار کرد. بعد توکل و توسل کرد با امید و حسن ظن، با یقین به قدرت بی نهایت خدا و رحمت بی نهایت خدا

مطمئن باشید تنها راه سعادت و خوشبختی توکل و توسل هست و برای اینکه توکل و توسلمون حقیقی باشه باید به خدا اعتماد کنیم. ما پشت پرده هارو نمیبینیم اما باید یقین داشته باشیم که خدا همه جوره خیرمون رو میخواد.

ناامیدی نباید تو وجودمون رخنه کنه چون باعث دوری از خدا میشه

باید دستانمون رو بذاریم تو دستان خانواده اسمانیمون اهل بیت علیهم السلام تا مسیر سعادت و خوشبختی رو طی کنیم.

البته شما خیلی کلی گفتید و من هم کلی جواب دادم مخاطبم شما یا شخص خاصی نبودید چون ما از اعمال هم باخبر نیستیم، و خلاصه گفتم. اون چیزی که متوجه شدم اینه که نور تو دلتون هست پس قدرش رو بدونید و اراده کنید و از خدا و اهل بیت(ع) کمک بخواید تا شروع کنید از همین لحظه. همین لحظه برید و شروع کنید نماز رو بسم الله🌷

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اونایی که مسلمان نیستن چی ازشون میپرسن؟ لازمه برنامه قشنگ زندگی پس از زندگی رو ببینید

اونها متفاوت هستند.

دو دسته هستند

یک دسته افرادی هستند که تلاش کردند به حقیقت برسند اما بنا به دلایلی نتونستند، یعنی طرف نتونسته متوجه حقیقت بشه که اسلام دین حق هست، اونها تو اون دنیا بهشون فرصت داده میشه و یک سری امتحانات دارند و...

اما کسی که متوجه حقیقت شده و خودش راه درست رو نرفته، اون مقصر هست. علما معتقدند الان با وجود رسانه های ارتباط جمعی اکثر مردم دنیا میتونند به حقیقت برسند. البته رسانه ها دروغ پراکنی هم زیاد میکنند علیه اسلام که شنونده باید عاقل باشه و با منطق نگاه کنه.

و برنامه زندگی پس از زندگی، تا جایی که دیدم، خلاف این رو نگفته. خلاف اونچه که دین گفته رو نگفته اتفاقا تجربه تجربه گرها کاملا گفته دین رو تایید میکنه.

اونها متفاوت هستند. دو دسته هستند یک دسته افرادی هستند که تلاش کردند به حقیقت برسند اما بنا به دلا ...

عزیزم

کشور خودمون رو ببینید

مثلا جمهوری اسلامیه

همچی هست بجز اسلام

این همه فقر،بدبختی،فلاکت دربه دری

بی پولی

اگه کسی بداد کسی رسید و دستشو گرفت

اونموقع میتونیم دم از دین و نماز بزنیم

هر کسی نظری داره

عرض کردم من قبلا میخوندم ولی نزدیک به۲ ساله نمیخونم

هراز گاهی هم دلم میخاد بخونم ولی حسش نی

هیچ خدای بعد تو حالمو خوب نمیکنه...
عزیزم کشور خودمون رو ببینید مثلا جمهوری اسلامیه همچی هست بجز اسلام این همه فقر،بدبختی،فلاکت دربه ...

خواهر جانم، این تفکر درست نیست. یعنی اصلا دین قبول نمیکنه.

اول اینکه تو هر زمانی خوب و بد هست، اگر معیار دینداری ما خوب و بد بودن آدمها باشه که دیگه باید قید دینداری رو زد. این همه شهدا برامون عزیزند، تو همون زمان دفاع مقدس هم یک عده بودند با جون و دل به خاطر اعتقادشون میرفتند جبهه، یک عده هم بودند که فرار کردند حتی رفتند خارج از کشور و اوضاع که آروم شد برگشتند. همه جور ادمی بود و هست. خدا الگوهارو مشخص کرده که ائمه اطهار علیهم السلام هستند پس قطعا اون ادمی که اختلاس میکنه خیانت میکنه یا هرچیزی، الگوی ما نیست و این توجیه هم از طرف خدا پذیرفته شده نیست. اگر آدم بد بوده و هست، حاج قاسم و حاج قاسم ها هم بودند و هستند، چرا به اونها نگاه نکنیم؟ چرا به دینداری اونها نگاه نکنیم و به شوق بیایم؟ حاج قاسم نماز هم میخوند روضه هم میگرفت عاشق خدا و اهل بیت(ع) بود هرکاری از دستش برمیامد برای نه فقط کشور خودش بلکه تمام مظلومین جهان انجام میداد عاشق ولایت هم بود. پس این تفکر که دینداری ما بسته به دینداری یا تقوای بقیه مسلمانها باشه، فقط باعث انحراف میشه.

در ثانی، اینطور که شما کشور رو توصیف کردید، آدم تصور میکنه تو یک کشوری هستیم که اصلا نمیتونیم زندگی کنیم! کی گفته انقدر تو فقر و فلاکت هستیم؟ کسی نگفته جز علینژاد و اینترن.شنال و منو تو و ادمهای فاسد که ارزدی رسیدن به قدرت و ثروت و تجزیه طلبی دارند! والا یک سر برید بیرون مردم دارن زندگیشون رو میکنن، نمیدونم چقدر از اروپا و ایالات متحده ای که همه جوره تحریممون کردند اطلاع دارید اما شما تو اکثر کشورها نمیتونید 8 شب به بعد بیرون باشید! شما تو اکثر کشورها امنیت ندارید مکرون توییت زده بود که زنان فرانسه حتی در مترو هم امنیت ندارند به خاطر ترس از تجاوز. یک سر به سایت مرکز امار خانواده بزنید سایت ایرانی هم نیست سایت جهانیه، امار کودکان زنازاده(کودکانی که بدون ازدواج رسمی و قانونی زن و مرد متولد شدند) رو تو کشورهای مختلف بزنید. تو فرانسه که به ادعای خودشون مهد آزادی هست و حتی حجاب رو تو دانشگاه ممنون کردند، شصت درصد هست! اون چیزی که شما میگید فلاکت، من به این میگم فلاکت. که به عنوان یک زن اونقدر پست بهت نگاه کنند که فقط وسیله سو استفاده جنسی بشه و نگاه جامعه بهت این باشه و حتی از حق و حقوق طبیعیت به عنوان یک زن هم محروم باشی. من به این میگم فلاکت که هشتاد درصد دختران زیر هجده سال آمریکا تو مدارس مورد تجاوز جنسی قرار گرفتند.

من تو جانعه خودم به عنوان یک زن عزت دارم، جمهوری اسلامی به من این امکان رو داد که با پوشش مناسب تو جامعه حاضر بشم و تحصیل کنم و فعالیت کنم بدون اینکه ترس از تجاوز داشته باشم.

اگر منظورتون مشکل اقتصادیه، که بهتره بگید مشکل اقتصادی نه فلاکت و بدبختی و... که تو اکثر کشورها هست، بله که ماهم ناراحتیم فقط مسیله اینه که مشکل وقتی هست به اندازه خودش ناراحتی داره، دیگه نیازی نیست من اغراق کنم و ناامیدی بدمم در روح هموطنانم چون مشکلی حل نمیشه. اگر هم طبق گفته دین و ولی حرکت میکردیم مشکلات اقتصادی انقدر نبود، مشکل اصلی اینه که باید یاد بگیریم مثل حاج قاسم و حججی و تمام شهدا، شیعه تنوری باشیم. یعنی ولی هرچه گفت بگیم چشم، که نشده هرچی بگه بگیم چشم و ضررش رو ببینیم.

در مورد کمک کردن که که گفتید اگر کسی دست کسی رو گرفت اونموقع میتونیم دم از نمازش بزنیم، نماز یک واجب شرعیه. کمک کسی هم به خودش مربوطه آدمهای زیادی بی سر و صدا کمک میکنند ما خدا نیستیم که آدمهارو قضاوت کنیم و بگیم میشه دم از نمازش زد یا نه. اگر کمی با انصاف و منطق نگاه کنید، ادمی نمیبینید که همه جوره پای این کشور ایستاده باشه اما اینکه خدا و اهل بیت(ع) رو نشناسه، همه شهدای ما بدون استثنا، اهل نماز بودند و عاشق ولایت. همه شهدای ما بدون استثنا تو وصیت نامه نوشتند پیروی از ولایت. 

پس بانو همه چیز واضحه، نمیدونم علتش چیه که دوساله نماز نمیخونید این رو خودتون و خدا میدونید اما دعا میکنم برگردید به نماز، حتی اگر بر فرض هم اکثر آدمها فاسد و خیانت کار و... باشند بازهم نباید به حال ما و در دینداری ما فرقی بکنه، همه اینهارو گفتم چون شما منکر نماز نیستید چون میگید گاهی دوست دارم بخونم، چون شما نور دارید تو وجودتون پس نذارید شبهات بهتون غلبه بکنند. ان شاالله که عافیت دوودنیا نصیبتون بشه مارو هم دعا کنید حتما.

خواهر جانم، این تفکر درست نیست. یعنی اصلا دین قبول نمیکنه. اول اینکه تو هر زمانی خوب و بد هست، اگر ...

مرسی از اینکه وقت گذاشتین

انشالله هممون عاقبت بخیر بشیم🌹🌹🌹

هیچ خدای بعد تو حالمو خوب نمیکنه...