عزیزم شما دوست داری بخونی شما دلت پاکه دلت با خدا و اهل بیت(ع) هست الحمدلله اما اون شبهه تو ذهنت نمیذاره بخونی.
اول باید فلسفه خلقت رو درک کنیم، فلسفه مشکلات رو درک کنیم از استجابت دعا بدونیم و... تا شبهات نتونند یقه مون رو بگیرند.
مشکلات علت دارند حکمت دارند، ممکنه کفاره اعمال خودمون باشند یا ممکنه امتحان باشند یا ممکنه جنبه تربیتی آموزشی داشته باشند یا ممکنه برای افزایش درجه باشند و...
به هرحال ادم وقتی تو مسیر توحید قرار میگیره، باید یقین داشته باشه هرخیری فقط از جانب خدا میرسه و هرچیزی هم که از خدا میرسه فقط خیره، اگر شر باشه یعنی از اعمال خودمون هست.
معیار خیر و شر هم ظاهری نیست، بر فرض ممکنه شما مریض شده باشی و با این مریضی گناهانت بریزه و خدا بخواد پاک پاکت کنه و رخت و لباس تازه تنت کنه از جنس نور و پاکی تا ادامه زندگیتون رو خیلی پاک زندکی کنید( این فقط یک مثاله چون من نه شما رو میشناسم نه میتونم قضاوتی کنم، فقط گفتم که یک نثال از حکمت خدا زده باشم) یا ممکنه خدا بخواد طرفیت روحی ما رو بیشتر کنه، کسی که ظرفیت روحیش پایین باشه زیاد نمیتونه در راه توحید قدم برداره
اما چاره چیه؟ توکل و توسل. دعا به روش درستش
دعا آدابی داره و فلسفه ای. اول باید بدونیم دعا به سه حالت مستجاب میشه طبق حدیث امام سجاد(ع) که تو نت بزنید میاره. اما به هر حال مستجاب میشه به یکی از اون سه خالت و به قول استاد فاطمی نیا یا تو دامنت میریزند یا تو حسابت.
تو دعا اول باید موانع حاجت روایی رو برداشت که گناهان هستند یعنی استغفار کرد. بعد توکل و توسل کرد با امید و حسن ظن، با یقین به قدرت بی نهایت خدا و رحمت بی نهایت خدا
مطمئن باشید تنها راه سعادت و خوشبختی توکل و توسل هست و برای اینکه توکل و توسلمون حقیقی باشه باید به خدا اعتماد کنیم. ما پشت پرده هارو نمیبینیم اما باید یقین داشته باشیم که خدا همه جوره خیرمون رو میخواد.
ناامیدی نباید تو وجودمون رخنه کنه چون باعث دوری از خدا میشه
باید دستانمون رو بذاریم تو دستان خانواده اسمانیمون اهل بیت علیهم السلام تا مسیر سعادت و خوشبختی رو طی کنیم.
البته شما خیلی کلی گفتید و من هم کلی جواب دادم مخاطبم شما یا شخص خاصی نبودید چون ما از اعمال هم باخبر نیستیم، و خلاصه گفتم. اون چیزی که متوجه شدم اینه که نور تو دلتون هست پس قدرش رو بدونید و اراده کنید و از خدا و اهل بیت(ع) کمک بخواید تا شروع کنید از همین لحظه. همین لحظه برید و شروع کنید نماز رو بسم الله🌷