من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
من قبلا میخوندم ولی نزدیک ۲ ساله نخوندم به نظرت انسانیت مهمه....
خودتو گول نزن واجب شرعی هست
فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
نمازم از اول شل ول بود اما مریض شدم گفتم باخودم خدا قهرش اومده نماز نمیخوندم مریض شدم یکسال ونیم کامل خوندم دعا خوندم یاسین خوندم گریه کردم مشکلاتم مریضیام زیاد شد ناشکری نمیکنم ولی دلم سرد شده ناراحتم ازش ناامیدشدم
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)