2777
2789
عنوان

ایا خدا برای بنده اش کافی نیست؟

303 بازدید | 29 پست

خدایا واقعا خسته ام 

کی میخای روی خوش زندگی و نشون بدی پس 

سی و دو سال مه لحظه ب لحظه اش فقط استرس غم و غصه و بدختی اخه تا کی 

چقد دعا کنم چقد خودم و ایندر اون در بزنم چقد تو داری کنم چقد ظاهر حفظ کنم خودت مگه نگفتی من کافی ام کوووو پس کووووو پس یه عمر صبر کردم کافی نیست ؟؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخیر کافی نیست 

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان
نه نیست

بیا با هم سنگر بگیریم

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان
خیلیییی خسته ام خیلییی واقعا ب ی همدرد و بغلش نیاز دارم  کاش زندگی اینقد سخت نبود دلمردگی خیلی ...

همه درد دارن عزیزم باید بسازی باهاشون یا بساز یا تغییرشون بده 

اینم بشینی غصه بخوری گریه کنی ساختن نیست نه باید دیدگاهتو عوض کنی 

خیلیییی خسته ام خیلییی واقعا ب ی همدرد و بغلش نیاز دارم  کاش زندگی اینقد سخت نبود دلمردگی خیلی ...

سر بذار رو شونه م باهم اشک بریزیم 

میذارم قدمامو زمین  ، صدام رفیقمه همین.                                 
همه درد دارن عزیزم باید بسازی باهاشون یا بساز یا تغییرشون بده  اینم بشینی غصه بخوری گریه کن ...

میتونم بپرسم مشکل مثلا پول رو چطور حل کنیم؟

میذارم قدمامو زمین  ، صدام رفیقمه همین.                                 
همه درد دارن عزیزم باید بسازی باهاشون یا بساز یا تغییرشون بده  اینم بشینی غصه بخوری گریه کن ...

فکر میکنی تلاش نکردم تلاش نمیکنم 

ی دری هست ک همیشه بسته اس

کی میدونه 

میتونم بپرسم مشکل مثلا پول رو چطور حل کنیم؟

با کار کردن گلم 

فکر میکنی تلاش نکردم تلاش نمیکنم  ی دری هست ک همیشه بسته اس کی میدونه

بازش کن درو 

خودتم پس ذهنت اما و اگر داری که اگه فلان  اگه .. قطعا کارهایی بارم از دستت برمیاد خودتو ضعیف نشون نده هیچ کس به دادت نمیرسه دستتو بذار رو زانوت