2777
2789
عنوان

ایا خدا برای بنده اش کافی نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 29 پست
بازش کن درو  خودتم پس ذهنت اما و اگر داری که اگه فلان  اگه .. قطعا کارهایی بارم از دستت ب ...

فقط دعا کنین این کابوس یا حل شه یا تموم شه 

میگن دعای ادمایی ک در حق هم گناهی نکردن زودتر مستجاب میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن برام یا این مشکل حل شه تموم شه این کابوس یا خودم تموم شم دلم خاب میخاد 

امیدورارم هر دومون ب ارزوهامون برسیم. 

خیییلی زود💗💜

میذارم قدمامو زمین  ، صدام رفیقمه همین.                                 
تو کار بده من نامردم اگر نرم😂 واسه هرچیزی باید شرایطش باشع

شرایط ساختنیه پاشو از یه کار کوچیک شروع کن قطعا میتونی اگه بخوای پیشرفت کنی

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان
فقط دعا کنین این کابوس یا حل شه یا تموم شه  میگن دعای ادمایی ک در حق هم گناهی نکردن زودتر مستج ...

امیدوارم دلت اروم بشه

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان
شرایط ساختنیه پاشو از یه کار کوچیک شروع کن قطعا میتونی اگه بخوای پیشرفت کنی

فک میکنی نکردم؟ 

ی روزایی از خستگی دوس داشتم فقط بمیرم 

ولی نمیشه 

میدونی انقد همه چیز داره گرون میشه که تو هرچی م زور بزنی  بازم اونی که دلته نمیشه

حالآ جدای از مشکلات روحی و ممکنه هرکسی تو زندگیش داشته باشه

فک میکنی نکردم؟  ی روزایی از خستگی دوس داشتم فقط بمیرم  ولی نمیشه  میدونی انقد ...

قبول دارم اما سعی کن براب خودت یه کسب و کار راه بندازی کم کم پرورشش بده اگه درست فکر کنی میتونی 

قبول دارم اما سعی کن براب خودت یه کسب و کار راه بندازی کم کم پرورشش بده اگه درست فکر کنی میتونی  ...

کسب و کار سرمایه میخاد .

هی

بیخیال 

کسب و کار سرمایه میخاد . هی بیخیال 

با کم شروع کن بگرد خیلی کارها هست 

الان حال روحیت خوب شد؟

اون روزا چن ماهی بود ک مادرمو از دست داده بودم وضعیت روحی خودم حرف و حدیث اطرافیان تو عقد بودنم و خیلی چیزا باعث افسردگیم شده بودن همه چی حل شد ب جز داغ عزیز ک برا همیشه مث ی حفره خالی تو قلب ادم میمونه 

الان وضعیت روحیم ب خاطر بچه تو دلیم بده چن روز پیش سونو و ازمایش غربالگردی گفتن ممکنه بچم سندروم دان باشه های ریسکم چن روز دیکه میرم تهران برا آز ژنتیک و اگر سالم باشه بهترین حال جهان. مال من خواهد بود 

اون روزا چن ماهی بود ک مادرمو از دست داده بودم وضعیت روحی خودم حرف و حدیث اطرافیان تو عقد بودنم و خی ...

واست دعا میکنم از خدا با تمام. وجود ازش میخام نینی سالم باشه به حق فاطمه زهرا 

واست دعا میکنم از خدا با تمام. وجود ازش میخام نینی سالم باشه به حق فاطمه زهرا

امیدوارم همیشه تو دلت شادی و خوشی باشه مهربون 

این روزا واقعا محتاج دعام 🩷🌸