2777
2789

بچه ها من امپرازول ۲۰ میلی رو یک س سی میدادم تاثیر نداشت الان پنتو ۱۰ میلی گرفتم چقدر باید بدم؟

میشه سن و وزن نوزادتان رو بگید و ید چند سی‌سی میدید؟

چند روز دیگه نوبت دکتر داره تا اونموقع نمیدونم چقدر بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از همون اول ندادم این دارو های شیمیایی جز عوارض چیزی نداره...

پسر من ۷ ویک هفته داره هنوز ریفلاکس داره دیگه مهم نیه ..

من در حاملگی زیاد پنتوپرازول میخوردم رو بچه اثر گذاشت و ریفلاکسی شد

❤❤❤
من از همون اول ندادم این دارو های شیمیایی جز عوارض چیزی نداره... پسر من ۷ ویک هفته داره هنوز ریفلاک ...

اتفاقا منم تو حاملگی زیاد می خوردم ولی ربطی به پنتو نداره عزیزم... اسفنکتر معدشون شل هست بیشتر به خاطر مرغای هورمونی و مواد غذایی بی کیفتمون هست 

پسر من مشکل شدید خواب داره اگه ندم اصلا نمی تونه بخوابه کلا اوضاعش خیلی خرابه اگه ندم مطمئنم تا یه مدت دیگه حتی شیر هم نمیتونه بخوره چون تجربه اش رو دارم و اینکه تو بچه هایی که رفلاکسشون شدید هست بعد مدتی سوزش مری پیدا می کنندردهای بدی تجربه می کنن و کلی عوارض تنفسی و عوارض دیگه.. گناه دارن دارو ندیم