الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توی بیمارستان زینبیه شیراز که خصوصی نیست رابط از کسی که نیازمند اهدایی هست ۳۰تومن گرفته بود و به کسی که تخمک اهدا کرده ۹ تومن داده بود
خرج ومخارج سونو ودارو هم تا تخمک کشی با رابط بود
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
هزبنش نمیدونم ولی جایی رو میشناسم که باهات کنار میان چون پول احتیاج دارن خیلی زیاد نمیخوان برا خرج بچه هاشون به منم خواستن بدن اما گفتم فعلا نمیخوام حتی یکیش به مبلغ خیلی کم چون به سختی خرجش در می اومد اگر شیرازی یه سر به پایین شهر بزن تحقیق کن
سلام خانومی وقت بخیر نمیدونم پیامم رو میبینید یا نه ولی از جای دیگه بلد نبودم بفرستم. راستش در مورد پسرم ازتون کمک میخواستم. پسرم حساسیت به پروتیین گاوی داره. دکتر تست گرف ازش گف به بادام و گردو و مرکبات و گوجه حساسه. براش شیر پپتی نوشت. علامتش هم فقط خلط در مدفوع هست. البته که من هیچی نمیخورم فقط دو تا شیرین ی خوردم بعدش خلط دیدم تو مدفوعش. الان یک ماهه پپتی میدم و کلا خودم همچنان تو رژیمم. خلطش کم شده ولی مدفوعش کمی هنوز خلط داره ظاهرش طبیعیه ولی وقتی پوشکش رو میبندم باز میکنم یکم حالت کشدار داره. سوالم اینه کوچولوی شما علامش چی بود و کی درست شدن شکر خدا