2777
2789
عنوان

زنیکه عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 3692 بازدید | 102 پست
شمارو هرجا دیدم اینجوری بودی بیخیال کامنتاتو یادمه

همینه که هست

حقوق میدی بهم مگه

مارو دیدی سرو بنداز پایین😀

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من موردی که شما گفتی رو تجربه کردم  اما بهش حق هم دادم  مستاجره اما فعلا اونجا خونشه . ...

من یه مورد اینجوری پیش اومد برامون از بنگاه پرسیدم گفت تا وقتی موعد مونده خونه در اختیار مستاجره میتونه رضایت نده

ما که گذاشتیم بیان ببینن خونه هم فروش رفت اما یه سری خیلی بی انصافن

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مستاجره اره موعد داره تا تابستون. ما فقط خاستیم یه لحظه ببینیم اگه خوبه معاملش کنیم. ندیده که نم ...

به اون بدبخت هم حق بده، فقط شما یه نفر که مشتری خونه نیستید معلوم نیس روزی چند نفر میرن برا دیدن اونجا ، اونم ممکنه خونه اش به هم ریخته و نامرتب باشه ، بی حوصله باشه.

تا تابستونم میگی وقت داره ، قانونا می‌تونه نذاره تا موعد اجاره اش کسی خونه رو ببینه و تو خونه پا بذاره.

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
بی خود میکنه باز نمیکنه مگه صاحب خونه ست 

خوب فعلا تا وقتی اجاره کرده یعنی صاحبش هست، معنی اجاره یعنی توی تایم قرارداد صاحب اختیار خونه است، حالا بد قلقی هم خوب نیست ولی قانونا میتونه باز نکنه، 

ماشالله چه باادب شایدشرایطشو نداشته حقم داره موعدش مونده صاب خونه الان نباید برافروش میزاشت

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر
لطفا وقتی توشرایط من نیستی هیچی نگو

عزیزم مستاجر چون فرار داد داره احتمالن نذاشته 

من خودم دوتا بچه دارم اگر مستاجر بودم نمیزاشتم ببینه خونه رو چون نمیشه مدام مرتب باشه خونه تا مشتری بیاد شوهرمم اجازه نمیده 

الانم که خونمو برا فروش گذاشتم حرص میخورم چون یهو یکی میخواد بیاد و خونه من مرتب نی 😊

همینه که هست حقوق میدی بهم مگه مارو دیدی سرو بنداز پایین😀

اره یه سری ارزش ندارن حتی نگاشونم کنی افرین همون سرمو میندازم پایین

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
گلم خودم صاحب چندین خونه هستم  برنامه هر سال منه  منم همون روز قرارداد ذکر میکنم یک‌ماه ...

ما هم صاحب خونه شدیم هم مستاجر

بابام وسایلو نو کرد داد دست  مستاجر برای بازدیدم فقط وقتی بخودش اجازه میداد ببره ک مستاجر کاملا مساعد باسه و اجازه بده و همیشه میگفت الان خونه مال اونه باید راحت باشه

ولی خودمون ک مستاحر بودیم میدیدیم ک هیچکس این دیدگاه ب مستاجر نداره فقط ی خونه درب و داغون هرجور شده میخان ازش پول دربیارن چقد سر بازدید اذیت کردن و...

بقول اون دوستمون خدا سگم مستاجر نکنه

ایشونم میخا خونه رو بخره با ی روز چیزی نمیشه خداروشکر داره صاحب خونه میشه ولی اون مستاجر ک قراره باز بگرده دنبال خونه مستاجری سخته

من دقیقا تو شرایط شما بودم،درکتون میکنم،البته ما آخرش اون خونه رو خریدیم اما مستاجرش تا تونست سر همه چی بخصوص بلند شدن اذیت کرد با وجودی که موردش تموم شده بود

ولی از طرفی تو شرایط مقابل هم بودم بچه شیرخوار داشتم و مستاجر بودم،  صاحبخونه میخواس خونه رو بفروشه هر دقیقه نفر میفرستادن واسه دیدن خونه اونم از ماه اولی که ما اجاره کرده بودیم، بچم دم به دقیقه از خواب می‌پرید گریه میکرد اصلا یه وضعی 

بعد یه سری یه خانومه خودش تنها قرار بود بیاد منم درو باز کردم خودم پشت در بودم،لباسم بازبود، بابای زنه منو هل داد اومد تو اصلا به جیغ من توجهی نکزد راحت کل خونه رو گشت منم انقدر به خودش و بنگاهی حرف گفتم بنگاهی خودش هنگ کرده بود فقط معذرت خواهی می‌کرد 

استارتر اگه بزاره بری تو خونش بهت لطف کرده ،نزاره هم حق داره.صاحبخونه اگه میخاست خونشو بفروشه نمیداد اجاره.ما خونمون دست اجاره بود خودمون رفتیم اونجا نشستیم تا بتونیم مشتری بیاریم و بفروشیم.