ما قصد داریم یه خونه بخریم اپارتمانی، با همسرم و بچم رفتیم گفتیم خونه رو ببینیم یه لحظه زنه گفت نه من نمیتونم راه بدم یک ساعت دیگه بیاید. همسرم که تنها نبود راه نده. با زن و بچه بود اشغال نزاشت ببینیم خونه رو. یک ساعت بعد رفتیم زنیکه کثافت درو باز نکرد مطمئنم خونه بود عمدا باز نکرد. با بنگاه هم هماهنگ کرده بودیم. بنگاهیه گفت هرچی زنگ میزنم ورنمیداره صاحب خونه هم اینجا نیست. وای انقدر اعصابم خورده سرم داره میترکه
بعضیا اینجورین یادمه ی مستاجر داشتیم میگفتیم پاشو موعدش تموم شده بود میگفت پا نمیشم میخوام ببینم کی منو میندازه بیرون 🙄پررو بودا! داداشم میگفت خودم میخوام بشینم موعدشم تموم بود! یا ی بارم میگفت سر موعد پولمو بدید ولی من باید باشم مستاجر بیاری( چون جریمه داشت) ،راهم نمیخواست بده!ادا در میورد. گفتیم پولت آمادست برو فقط 🙄😂😒
دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
بابا بخدا مستاجرهارو درک کنید صاحبخونه ما خونه رو گذاشته برا فروش آقا دم به دقیقه میومدن واسه بازدید مام شش ماه وقت داریم طرف میخواد بفروشه مستاجر نده یعنی چه بخدا این زنیکه که میگی طفلک از لجش باز نکرده چون مام همین کارو میکنیم یعنی چه ما چون مستاجریم حق نداریم راحت باشیم
والا مامانم اینا توی یه خونه بودن. دوماه بود تمدید کرده بودن. صاحبخونه گفته بود میخواد بفروشه. ما هم مشتری های خونه رو راه میدادیم. بعد یکیشون که خریدار بود گفت من نمیتونم تا آخر موعد اجاره صبر کنم اگه مستاجر تا یکی دوماه دیگه تخلیه کنه خونه رو میخرم. ما هم برای راه افتادن کار صاحبخونه قبول کردیم. و حتی زودتر هم توی پاییز در حالی که سه ماه و نیم از تمدیدمون میگذشت، جابجا شدیم.
کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞