2777
2789
عنوان

زنیکه عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 3692 بازدید | 102 پست
عزیزمن تو این مملکت که معلوم نیست فردا چی میشه ما معطل این زنه شدیم ک نمیزاره خونه رو بخریم. خب ندید ...

یعنی قحطی خونه بوده یکی دیگه رو میدیدی اونم انسانه و ی سری حق و حقوق داده همش که نمیشه خودخواهانه زندگی کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من کار به اون خانم و شما ندارم میخام قضیه خودمو تعریف کنم ما مستاجر که بودیم صاحبخونه خونه رو ...

اصلا شما موظف نبودین در رو باز کنید 

خونه ی خودتون بوده کرایه کرده بودین دیگه باید موعد تموم بشه

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

بعضیا اینجورین یادمه ی مستاجر داشتیم میگفتیم پاشو موعدش تموم شده بود میگفت پا نمیشم میخوام ببینم کی منو میندازه بیرون 🙄پررو بودا! داداشم میگفت خودم میخوام بشینم موعدشم تموم بود! یا ی بارم میگفت سر موعد پولمو بدید ولی من باید باشم مستاجر بیاری( چون جریمه داشت) ،راهم نمیخواست بده!ادا در میورد. گفتیم پولت آمادست برو فقط 🙄😂😒

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

بابا بخدا مستاجرهارو درک کنید صاحبخونه ما خونه رو گذاشته برا فروش آقا دم به دقیقه میومدن واسه بازدید مام شش ماه وقت داریم طرف میخواد بفروشه مستاجر نده یعنی چه بخدا این زنیکه که میگی طفلک از لجش باز نکرده چون مام همین کارو میکنیم یعنی چه ما چون مستاجریم حق نداریم راحت باشیم 

خب میگفت نه راه نمیدم اصلا. براچی گفت یکساعت دیگه بیاید؟ من با بچه کوچیک دوباره یکساعت بعد رفتیم باز ...

واا چقد شما عصبانی هستید برو درخونه اون زنیکه روجرش بده تا عقدت خالی بشه

والا مامانم اینا توی یه خونه بودن. دوماه بود تمدید کرده بودن. صاحبخونه گفته بود میخواد بفروشه. ما هم مشتری های خونه رو راه میدادیم. بعد یکیشون که خریدار بود گفت من نمیتونم تا آخر موعد اجاره صبر کنم اگه مستاجر تا یکی دوماه دیگه تخلیه کنه خونه رو میخرم. ما هم برای راه افتادن کار صاحبخونه قبول کردیم. و حتی زودتر هم توی پاییز در حالی که سه ماه و نیم از تمدیدمون میگذشت، جابجا شدیم.

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
مطمئنی خالت فوت شده؟😐من خالم خدا نکرده چیزیش شه میرم ختمش نه بادکنک بازی و خونه دیدن😐 بچه ها تایپ ...

شما میفهمی چی داری میگی؟ بله خالم فوت شده. و ب خاک سپردیمش تموم. هرکسی گرفتاری و مشکلات خودشو داره. بادکنک بازی چیه؟ حالیته چی میگی؟ اون عکس گربه دوستم بود چندروزپیش ک حال روحیم خوب نبود بخاطروضعیت خالم برام فرستاد. هیچوقت الکی قضاوت نکن