2777
2789
عنوان

زنیکه عوضی

3692 بازدید | 102 پست

ما قصد داریم یه خونه بخریم اپارتمانی، با همسرم و بچم رفتیم گفتیم خونه رو ببینیم یه لحظه زنه گفت نه من نمیتونم راه بدم یک ساعت دیگه بیاید. همسرم که تنها نبود راه نده. با زن و بچه بود اشغال نزاشت ببینیم خونه رو. یک ساعت بعد رفتیم زنیکه کثافت درو باز نکرد مطمئنم خونه بود عمدا باز نکرد. با بنگاه هم هماهنگ کرده بودیم. بنگاهیه گفت هرچی زنگ میزنم ورنمیداره صاحب خونه هم اینجا نیست. وای انقدر اعصابم خورده سرم داره میترکه

باید بهش فحش میدادی

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه طرز صحبته 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

مستاجره؟ لابد موعد داره تو خونه

خدا ادمو سگ کنه مستاجر نکنه ما تو یه خونه بودیم ده ماه از موعدمون مونده بود صابخونه گفت میخوام خونه رو بفروشم انتظار داشت دم به دیقه عین کاروانسرا یکی بره یکی بیاد شوهرم گفت مشکلی نیست فقط شبا بیایید خودمم خونه باشم طرف بهش برخورد انگار ما اصلا ادم نیستیم خداروشکر خونش فروش رفت راحت شدیم

اسی شخصیت داشته باش

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

ما هم خونه ای که خریدیم مستاجر داشت

بعد دوبار رفتیم خونه رو دیدیم

دفعه دوم که رفتیم گف شما که قبلنم اومدین

منم جرش دادم 

گفتم پفک نمکی که نمیخوام بخرم چند میلیارد میخوام پول بدم

دیگه بست دهنشو

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.