2777
2789
عنوان

بیاین خریدام + عکس🌱🤍🥲

2826 بازدید | 76 پست

الان میزارم .🥲

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋

لایک

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋

https://rubika.ir/joing/DHJGHGAB0KUVQVDHOHQTPIHRTEDUFVHB

سلام خانوما🌹 گروه زدم که دورهم باشیم صحبت کنیم🌱 مخصوص خانوماست🦋با هرسن و سال و هر جای ایران که هستین خوشحال میشم بیاین وقت آزادمونو کنار هم پر کنیم و از تجربه های هم استفاده کنیم🥰 آقایون سایت لطفا برای خودتون و خانوما ارزش قائل بشین و ایجاد مزاحمت نکنید ممنونم🌸

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/