2777
2789
عنوان

لباس نوزاد و بچه

453 بازدید | 19 پست

سلام دوستان میخوام برای سیسمونی یه ست لباس سایز ۱ بخرم که مثلا۱۹ تکه اینا باشه اماده (۳تا ۶ ماه)

ولی این لباس تکه ای هارو فقط سایز ۰ بیمارستانی دارن (۰تا۳ماه) یه دست گرفتم

از کجا میتونم لباس اینجوری پیدا کنم؟ 

تهران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ تیکه چیا داره؟

اگه مارک خوب مثلا دانالو بخری

یه مانتویی

یه زیر دکمه

یه شلوار 

یه شورت

یه رکابی

ولی خوب یسری پنج تیکه ها زیر دکمه ندارن

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
اصلن نمیدونم بچه به چهجور لباسایی احتیاج داره

.من خودم سایز صفر یه پنج تیکه یه سه تیکه و با یه کلاه و یه دستکش و جوراب و یه سرهمی خریدم.

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
اصلن نمیدونم بچه به چهجور لباسایی احتیاج داره

سایز یک

یه پنج تیکه

دوتا شلوار جداگانه

کلاه،زیر دکمه استین بلند

سعی کن هر سایز زیر دکمه داشته باشه.

من یه ۱۹ تکه خریدم و تمام

منم ۱۹ تیکه دانالو خریدم ولی هرچی فکرشو کردم دیدم سایز صفر شاید همه تیکه هاش بکار نیاد و زود کوچیک شه..پس دادم و همونایی که گفتم خریدم

من یه ۱۹ تکه خریدم و تمام

سایز دو هم دوتا پنج تیکه دانالو و یه شلوار جدا و یه بلوز شلوار کلاه و چند تا تیکه لباس

منم ۱۹ تیکه دانالو خریدم ولی هرچی فکرشو کردم دیدم سایز صفر شاید همه تیکه هاش بکار نیاد و زود کوچیک ش ...

من توی ۱۹ تیکم دوتا شلوار و یه زیرپوش و یه استین کوتاه

دوتا استین بلند و یه زیردکمه و جوراب و دستکش و کلاه پیشبند  داشت به نظرم خوبه