2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 3587 بازدید | 53 پست

واییی منم یدونه ماده دارم ولی تاحالا از این کارا نکرده

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ملنگو و کاسکو داشتم  تاحالا نشنیدم خودارضایی کنن😑😑چه چیزا

جفت انداختیشون؟گرمی میدادی؟

البته اونا جزو پرندگان درست جسه ان که دیر بالغ میشن نمیدونم

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
منم دارم ... یعنی چی ؟؟؟🤣🙈🙈🙄 آواز میخونه گاهی  ، اونه یعنی ...ماده هم نخردیم فعلا

نهههههه 

قشنگ واضحه🤣

ایشون وقتی ۸ ماهو تموم کرد یه روز پیشش نشسته بود دیدم دمو داد بالا مالید به اسباب بازیش و یه صدای عجیب و یکمم حرک میکرد،دیذم بلهههه خودارضاییه

اسباب باز رو برداشتم از سرش بیافته که واقعام افتاد

حالا یه ماده خریدم بزرگوار اونو ن…. بعد با اسباب بازیو طرف غذاش میکنه جالبع به ماده نگاه میکنه و خودارضایی میکنه🤣🤣🤣

من یه دختر دارم اونم همین کارو میکنه در نهایت تخم هم گذاشت، عروس شما با ماده جفت نشده هنوز 

نه احساس میکنم فروشنده سرم کلاه گذاشته☹️

ماده کوچولوعه

حالا من ماده دارم این کارو که میگی میکنه ولی،خود ارضایی نمیگن میگن داره مستی میکنه طفلک دختر من شوه ...

گناه دارن اگ شرایطشو داری بخر

خخخخخ شما حداقل خواستین زن بگیرین واسش کوچولو نگیرین که باعثش خود ار ض ا یی کنه😂

منو مسخره میکونی؟🤣🤣🤣

نه احساس میکنم فروشنده سرم کلاه گذاشته☹️ ماده کوچولوعه

اونم درک کرده که کوچولوئه و بالغ نیست. دختر من از وقتی جلوی اینه رفت هوایی شد اونو که دید تخم مستی گذاشت، الان پسر شما هم همین شرایط رو داره البته من نمیخوام برای دخترم جفت بخرم دکترش گفت بهتون وابستس با جفت کنار نمیاد فقط اینه رو کاغذ چسبوندیم ارومتر شد

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
اونم درک کرده که کوچولوئه و بالغ نیست. دختر من از وقتی جلوی اینه رفت هوایی شد اونو که دید تخم مستی گ ...

ویزیت دکتر چند میدی؟