2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 3596 بازدید | 53 پست
خخخخ نه بابا میخوام حداقل اونا حواسشون باشه تا اونم خو ارض..  نکنه😂😂

بالاخره ک بزرگ میشه و جفت میافتن🤣

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
ویزیت دکتر چند میدی؟

فقط ۱۰۰ تومن برای معاینه داروی تقویتی جدا میگیرم ازشگ اینبار تخم گذاشته بود تپش قلب داشت یه قطره گرفتم گفت شاهدونه هم نده که گرمه ولی یه غذای تقویتی هم داد بهم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط ۱۰۰ تومن برای معاینه داروی تقویتی جدا میگیرم ازشگ اینبار تخم گذاشته بود تپش قلب داشت یه قطره گرف ...

منم شاهدونه رو حذف کردم

گرمی نمیدم تا ماده ام بزرگ تر بشه

فقط فرم پی پی شون فرق کرده نمیدونم چون جدیدا میوه اینا زیاد میدم از اونه یا جی

میدونی قبلا خیلی بد غذا بود عروسم،از وقتی این ماده اومده همه چی میخوره خیلیییی خوبه

حای تخم مرغم نمیخورد در این حد

حالا همه چی میخوره سر غذام دعوا میکنن البته نرم ماده رو میزنه خیلییی باخاله

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
منم شاهدونه رو حذف کردم گرمی نمیدم تا ماده ام بزرگ تر بشه فقط فرم پی پی شون فرق کرده نمیدونم چون ج ...

اگه ابدار باشه دفعش خوب نیست.

منم برلی همین جفت نمیخرم سالها پیش یه دختر داشتم مامانم گفت خودخواهی براش جفت گرفتم ولی خیلی دخترم رو میزد اعصابم خورد میشد دیگه برای این جفت نمیخرم دکترش گفت الان یکی از اعضای خانواده که پسرمه به عنوان جفت انتخاب کرده😅 خودمم خیلی دوست داره پسرم خونه نباشه بهانه میگیره اون که باشه دیگه خیالش راحته تو خونه میچرخه. خیلی هم بد غذاست یکروز تو هفته مولتی ویتامین میخوره اشتهاش باز بشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
نهههههه  قشنگ واضحه🤣 ایشون وقتی ۸ ماهو تموم کرد یه روز پیشش نشسته بود دیدم دمو داد بالا مالی ...

اااااااا ...پس از فردا دقت کنم ببینم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤷‍♀️ 

خودتو دوس داشته باش ❣تا بتونی دیگران رو هم دوس داشته باشی 🤗
صبر کن بزرگتر بشه

اره قراره بزرگتر شد براش جفت بخریم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻