2777
2789
عنوان

خانوما دست دست اقا پسرا دست دست...

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودتون میگید هنوز دوستش دارید واین سالها بیادشون بودی و نتونستید ب دلتون خیانت کنید

اره. اینم هست. بسوزه این دل داغون ما که هرچی میکشم از دست این دله

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
البته اونم شاید ب شرایط خودشون وملاک هایی ک دارند تمرکز دارند شما میدونید  آیا ب شما علاقه دار ...

والا نمیدونم. فقط یادمه بهش گفتم هر چندسال که بخوای برات صبر میکنم. اونم گفت معلوم نیست تو اینده چی پیش بیاد و به انتظار من نمون

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
کاملا جوابتون کرده شما تا الان شرایط تون رو واسه ازدواج فراهم کردید؟؟

با حرفی که زد ازش ناامید شدم و کلا روحیه ام رو از دست دادم. نه راستش

با حرفی که زد ازش ناامید شدم و کلا روحیه ام رو از دست دادم. نه راستش

خب اونم معیارهای خودشو داشته

من میگم نظر خودم هست

اگ می‌فهمیدم کسی واقعا منو بخاد

یه چراغ سبزی میزاشتم

امامستقیم هرگز

خب اونم معیارهای خودشو داشته من میگم نظر خودم هست اگ می‌فهمیدم کسی واقعا منو بخاد یه چراغ سبزی می ...

یعنی چی مستقیم هرگز؟

یعنی بطور مستقیم رو در رو پیام پیغام

اها. یعنی اینکه مستقیم بگه؟

اخه منم بهش گفتم این بحثا رو نمیشه پشت گوشی گفت. بیا بیرون رو در رو صحبت کنیم