به شدت نیاز دارم که نظرتونو در این باره بشنوم...شاید حتی یه حرف بتونه حالمو عوض کنه..
این روزای من به شدت حالم بده که برمیگرده به همه ی مشکلاتی که دارم...
به زودی ۱۸ سالم میشه و میدونید که تو این دوره ادما تحت استرس کنکور هستن..مشکلاتی که واسم پیش اومده باعث شده از درس خوندن بیفتم و هی سعی میکنم حلش کنم ولی نمیتونم:)
همین درس نخوندمم شده یه مشکل دیگه..البته میخونم ولی نه که بشه اسمشو گذاشت کنکوری..
به زودی قراره تولدم باشه ولی به خاطر قیمتای بازار دارم هزاز حرف میشنوم..تموم دوستام فامیل و دوست واس این تولد دعوت کردن درحالی که تنها چیزی که من میخوام یه تولد خانوادگی(مامان و بابا) تو کافه با همه که حتی حاضر به گرفتن یه کیک هم نیستن:)
از طرفی من تو مجازی فعالیت داشتم که به خاطر دروسم فعالیتم به حداقل رسیده بود ولی به شدت پیچم معروف شد که باعث شد حتی هیتر و بدخواها هم زیاد بشه و طی این یه هفته تنها چیزایی که میشندیم هیتی بودن که بهم میدادن باعث شد کلا مجازی و پیچ و هر چی هس رو از ته پاک کنم واس اینکه بتونم اروم شم..
از طرفی فشار و استرس ازمونا و امتحانا..و دعوایی که تو خانواده واس مشکلات دیگه هس
شاید بگید مشکل خیلیا از این بیشتره ولی واس سن من..هیت شنیدن اونم فحشای خیابونی واس کارایی که نکردم..دعوای مدام تو خانواده..افتادن از درس و مریض شدن و سرما خوردن..همگی باعث شد حس کنم دیگه واقعا نمیکشم:))
و بدتر اینجاست..هیچکس نیست..هیچکس نیست که بتونم یه درد و دل ساده بکنم حتی یه دوست یا خواهر:)