2777
2789
عنوان

حال بد:)

149 بازدید | 20 پست

به شدت نیاز دارم که نظرتونو در این باره بشنوم...شاید حتی یه حرف بتونه حالمو عوض کنه..

این روزای من به شدت حالم بده که برمیگرده به همه ی مشکلاتی که دارم...

به زودی ۱۸ سالم میشه و میدونید که تو این دوره ادما تحت استرس کنکور هستن..مشکلاتی که واسم پیش اومده باعث شده از درس خوندن بیفتم و هی سعی میکنم حلش کنم ولی نمیتونم:)

همین درس نخوندمم شده یه مشکل دیگه..البته میخونم ولی نه که بشه اسمشو گذاشت کنکوری..

به زودی قراره تولدم باشه ولی به خاطر قیمتای بازار دارم هزاز حرف میشنوم..تموم دوستام فامیل و دوست واس این تولد دعوت کردن درحالی که تنها چیزی که من میخوام یه تولد خانوادگی(مامان و بابا) تو کافه با همه که حتی حاضر به گرفتن یه کیک هم نیستن:)

از طرفی من تو مجازی فعالیت داشتم که به خاطر دروسم فعالیتم به حداقل رسیده بود ولی به شدت پیچم معروف شد که باعث شد حتی هیتر و بدخواها هم زیاد بشه و طی این یه هفته تنها چیزایی که میشندیم هیتی بودن که بهم میدادن باعث شد کلا مجازی و پیچ و هر چی هس رو از ته پاک کنم واس اینکه بتونم اروم شم..

از طرفی فشار و استرس ازمونا و امتحانا..و دعوایی که تو خانواده واس مشکلات دیگه هس

شاید بگید مشکل خیلیا از این بیشتره ولی واس سن من..هیت شنیدن اونم فحشای خیابونی واس کارایی که نکردم..دعوای مدام تو خانواده..افتادن از درس و مریض شدن و سرما خوردن..همگی باعث شد حس کنم دیگه واقعا نمیکشم:))

و بدتر اینجاست..هیچکس نیست..هیچکس نیست که بتونم یه درد و دل ساده بکنم حتی یه دوست یا خواهر:)

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺🫂

بیا بغلم عزیز دلم 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

پیجت دوباره راه بنداز

و همه چی رو سخت نگیر

تنفر ادما برات مهم نباشه آدمایی که فحش می دن به شدت تنها افسرده مشکل دار عصبی و بی کس کارن و خاتواده درست حسابی ندارن

پس این از این

برای درسم خودت عذاب نده اخرش همون چیزی میشه که خدا می خواد 

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥

گلم یه حرف خواهرانه🥺 بخاطر فشار هایی که تو خونه ی پدر داری

به هر بی پدری که از راه رسید بله نگی

به طور مثال از چاله میوفتی تو چاه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

چقدر درکت کردم🫂 منم این روزارو داشتم تموم میشه

مهم اینکه چطور باید تمومش کنم وگرنه همه روزا میگذره..دوست دارم فارغ از مشکلات بشینم پای درسم..بخونم تا با قبول شدن از یه جای خوب بخونم حداقل خودم زندگیمو ردیف کنم ولی نمیزارن:)

واقعا با یه کلمه خوندن هزار تا مشکل و دردسر میان سرم..به قدری که باعث میشه فقط بخوام بخوابم تا به چیزی فکر نکنم

از شدت استرس بدنمم خود به خود واکنش نشون میده..باعث میشه حالت تهوع بگیرم یا حس ضعف و خستگی کنم

ولی خب...بازم ممنونم:)

امیدوارم زودتر بتونم خودمو از این وضعیت بیرون بکشم

...

تک فرزندی همینه  منم مثل تو بوده و هستم حتی الان که دوتا بجه دارم

چه بد که حتی کسی نیست که درد دلمو براش بگم:)

کسی که بتونه بگه میگذره این مشکلات..تموم میشه

حتی وقتی میخوام به مادرم اعتماد کنم یهو میبینم از همون مشکل واسم سوژه پیدا کردن:)

بهشون گفتم چرا فقط یه کیک نمیخرید گفتن هر سال که نمیشه تولد گرفت اینم یه روز عادی مثل بقیه روزاست:)

واقعا..۱۸ سالگی که این همه ازش حرف میزدن این بود؟

ما که چیزی ندیدیم:)))

...