2777
2789
عنوان

حال بد:)

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 20 پست
گلم یه حرف خواهرانه🥺 بخاطر فشار هایی که تو خونه ی پدر داری به هر بی پدری که از راه رسید بله نگی ...

کسی تو خانواده ی ما به این زودی ازدواج نمیکنه=)

خودمم کسی نیستم که برم شوهر کنم واس خاطر مشکلاتی که حل کردنی هستن..

میدونم هر خانواده ای مشکل داره..فقط باید بدونم چطور حلشون کنم

با یه رشته خوب قبول شدن شاید بتونم یکم از دردسرام کم کنم:)

فقط چطوریش..نمیدونم

...

چه بد که حتی کسی نیست که درد دلمو براش بگم:) کسی که بتونه بگه میگذره این مشکلات..تموم میشه حتی وقت ...

عزیزم پول داری؟

خودت واسه خودت تولد بگیر

من چند وقته خودم واسه خودم کادو میخرم یا هرچیزی ک بخوام

میدونی انقد از رفتار اطرافیان نزدیکم اذیت شدم که دیگه هیچ انتظاری ازشون ندارم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد که حتی کسی نیست که درد دلمو براش بگم:) کسی که بتونه بگه میگذره این مشکلات..تموم میشه حتی وقت ...

تو خوده منیییی در به در دنبال کسی بودم باهاش حرف بزنم

تک فرزندی ظلمههههههه

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥
مهم اینکه چطور باید تمومش کنم وگرنه همه روزا میگذره..دوست دارم فارغ از مشکلات بشینم پای درسم..بخونم ...

میتونی باهام صحبت کنی 

آیدی بدم

منم شرایطم مثل تو بود

به امید روزی که برای خودم تصمیم بگیرم..برای خودم زندگی کنم.....نه برای حرف مردم
پیجت دوباره راه بنداز و همه چی رو سخت نگیر تنفر ادما برات مهم نباشه آدمایی که فحش می دن به شدت تنه ...

دیگه نمیتونم به  اون جو برگردم..جوی که توش فقط فعالیت میکردم و سرم تو کار خودم بود..نه به کسی فحش میدادم نه انتقاد میکردم..نه محتوام بد بود..و هیترا همگی ریختن سرم..درسته که کسایی که طرفدارن بیشتر و ازم دفاع کردن ولی هیترا میگن تو حقت این همه حمایت نیست:))))

راجب درسم..باید یه جورایی بتونم خودم و اوضاعم رو رو به راه کنم..وگرنه از یه رشته خوبی نمیشه در اومد

با این وضعیت درس خوندن میفهمم که باید قید همه چیزو بزنم تا بتونم موفق شم..ولی مشکلات این روزا واقعا دردسر شده:))

...

کسی تو خانواده ی ما به این زودی ازدواج نمیکنه=) خودمم کسی نیستم که برم شوهر کنم واس خاطر مشکلاتی که ...

الان ذهنت پر از چالشه 

ولی رفع میشه اینا

چون منم همین چند روز پیش کلی چالش تو ذهنم بود که داشت روانیم میکرد یواش یواش بهتر شدم از قبل

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..