2777
2789

دوستان من بچه آخر خانواده ام مامان بابام اصلا باهم نمیسازن از بچگی من همیشه دعوا بوده و مشکلات بینشون بعد من با دوتا خواهرم و برادرم تفاوت سنی زیادی دارم اون ۳ تا هم مشکلاتشون همیشه میارن تو خونه ما یا زمانی هم که مجرد بودنم همه اش باهم بحث میکردن و حسادت بهم اصلا در نظر نمیگرفتن یه عضو کوچیکی هم تو خونه هست که باید مراقبش باشن منم جز گریه کاری نمیتونستم بکنم تا الان که شده ۲۳ سالم همین بوده واقعا خسته شدم یه سریا میگن محل نده به مشکلات و دعواهای که پیش میاد آخه وقتی تو این خونه زندگی میکنم چجوری تحت تاثیر قرار نگیرم دارم روحی داغون میشم هرچی هم میگم متوجه نیستن که نابودم کردن و هر روز بیشتر از دیروز 

دانشگاه نمیری؟ 

بهترین راه حل اینه که بری پیش مشاوره

به چیزای خوب فکر کن عزیزم اینا همش موقطه به زودی خانواده جدید خودتو میسازی🥲☺️

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

انشاالله یه زندگی پر از ارامش نصیبت بشه ☺️

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه نمیری؟  بهترین راه حل اینه که بری پیش مشاوره به چیزای خوب فکر کن عزیزم اینا همش موقطه ...

دآنگاه تموم شده الانم بخوام فوق بخونم توان روحی ندارم 

پیش مشاوره رفتم ولی میدونید هر چقدر رو خودم کار میکنم باز چون تو همون محیطم انگار نه انگار خواستگار نمیزارم اصلا بیاد که بخوام خانواده جدید بسازم هم میترسم از زن گی مشترک که نکنه منم مثل اینا بشم و هم این که از این که خانواده ام فشار بیار بهشون برای جهاز دلم راضی نمیشه چون اون دوتا خواهرم واقعا برای جهازشون اذیت شدن 

انشاالله یه زندگی پر از ارامش نصیبت بشه ☺️

ممنون عزیزم ولی از بس دعوا و مشاجره دیدم به کلمه ازدواج و زندگی مشترک آلرژی گرفتم میترسم من اینجوری بشم و تازه یک بچه رو بدبخت کنم 

دآنگاه تموم شده الانم بخوام فوق بخونم توان روحی ندارم  پیش مشاوره رفتم ولی میدونید هر چقدر رو ...

با دوستات برو تفریح بیرون بگرد سعی کن زیاد تو خونه نمونی 

اگه میخوای درخاست دوستی بده هروقت دلت گرفت باهام صحبت کن 

باید سعی کنی با یکی صحبت کنی تا بتونی اروم بشی

با این که سنم کمه ولی بخدا  قشنگ 

درکت میکنم

با این که سنم کمه ولی بخدا  قشنگ  درکت میکنم

معلوم بود متوجه میشی درخواست دادم اصلا ربطی به سن و سال نداره اگر موقعیت های اینجوری آدم تو هرسنی باشه قشنگ میتونه درک کنه

فقط من تازه واردم چجوری میتونیم خصوصی صحبت کنیم درخواست دوستیتو هم قبول کردم

فقط من تازه واردم چجوری میتونیم خصوصی صحبت کنیم درخواست دوستیتو هم قبول کردم

منم تازه واردم الان پیام دادی پیامت و دریافت کردم جواب دادم درست بود دیگه 😀 حالا خوبه حرفامونو همه ببینن