مامانم توقع داره هرجا من و شوهرم و دخترم میریم ببریمش هروقت میرم بیرون بیشتر وقتا بهش میگم شما هم بیاین اما اگه یه وقتی نگم اینقدر میگه که بخدا پشیمون میشم از بیرون رفتنم عذاب وجدان میگیرم بعد اگه بهش چیزی بگم میگه منکه توقع ندارم تو منو ببری خودتون تنها برین خوش بگذره بهتون آخه بعضی وقتا شوهرم منت میزاره آخه هر وقت میریم مسافرت اونا هم باهامون میان دیگه مردا رو که میشناسین منت میزارن برا همون من دوست ندارم بیان که بعدش منتش رو سر من باشه اگرم بهشون نگم عذاب وجدان میگیرم اصلا بهم خوش نمیگذره چی گیری کردم ای خدا😢
منم همیشه شوهرم میگه مامانت و بابات هم بگو بیان خودش میگه ولی بعدش دعوایی چیزی بشه منت رو سرم میزاره ...
یعنی باهاتون میاد خرج خودشم نمیده؟
ولش کن اصلا نگو بهش اون دلش واسه پسر خودش میسوزه اما دلش واسه داماد نمیسوزه
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
عزیزم یه نکته مهم خرجه .من زیر زیر مدیریت میکنم خانواده خودم توی سفر و تفریحات خرج خودشونو بدن چون ب ...
شوهر من اصلا خرج براش مهم نیست خودش همه ی خرجا رو میکنه فقط بعضی وقتا مامانم یه حرفایی میزنه ناراحت میشه چیزی هم نمیتونه بگه میگه هم از کارم میزنم میریم مسافرت هم خرج میکنم هم خوش نمیگذره بهم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
عزیزم کاملا مشخصه نادرت کار اشتباهی میکنه و بااین کارش حتی ممکنه زندگی تورو خراب کنه حتی برای ...
حالا هروقت بهش میگم بیاین بریم پیاده روی نمیاد یا بازاری چیزی همش دنبال اینه که یه نفر بیاد با ماشین ببرش همش میگه کسی نیست منو ببره حرم بهش میگم این همه خانم خودشون صبح زود بیدار میشن با اتوبوس میرن حرم شما هم برین اتفاقا خیلی صفا داره حرم تنهایی
شوهر من اصلا خرج براش مهم نیست خودش همه ی خرجا رو میکنه فقط بعضی وقتا مامانم یه حرفایی میزنه ناراحت ...
اشتباهت همین بوده حساب و کتاب باید برات مهم میبود همسرت ممکنه توی رودرواسی اوایل این کارو کروه بعد دائم افتاده توش حالا که قدر شناسی هم نمی بینه . مادرت هم وقتی برای برنامه ها هزینه کنه قدر دانیش بیشتر میشه . دم به دقیقه هم هوس گردش و سفر مجانی نمیکنه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ببخشید چطور مادرت دلش واسه پسرش میسوزه اما دلش برای زندگی تو نمیسوزه همسرت تعارف میکنه اگر گرونی است ...
منکه نمیگم ولی اگه جایی بریم میفهمن دیگه چون تو یه ساختمونیم میدونی چون بابام اصلا ماشین نداشته اصلا از اول زیاد بیرون نمیرفتن حالا از ما توقع داره بعضی وقتا حس میکنم حسودیش میشه آخه چرا درک نمیکنه دخترشو خیلی دلمو میشکنه