2777
2789
عنوان

اصلاح صورت و جوش🤦🏻‍♀️

18514 بازدید | 60 پست

دخترا من پوستم خیلی حساسه اذیت میشم باهاش اصلاح نمیتونم بکنم صورتم پر از جوششش میشه دم عیدی دوست دارم اصلاح کنم اما از جوش زدنه میترسم 

کسی بوده مثل من که بعد از اصلاح جوش بزنه و روشی امتحان کرده باشه که جوش نزنه دیگه؟؟؟ 

و اینم بگم که با «تیغ مخصوص اصلاح صورت» هم نمیشه انجام بدم چون بدتر موهارو ضخیم و پر میکنه برای من... 

کرم موبرم امتحان کردم باز همینطوره🥲

♡︎ ... 𝓛ℴ𝓋ℯ 𝓎ℴ𝓊𝓇  𝒮ℯ𝓁𝒻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم بنده هم هر وقت اصلاح میکنم با بند جوش میزنم ولی لطفا ازت خواهش میکنم هیچ کاری نکن فقط بعد اصلاح ژل سینره مخصوص بعد اصلاح هست اونو بزن تا صبح روشن هیچی نزن تا صب 

برای منم دعا کن🥲♥️

ولی مگه تو نیومده بودی ک زندگیمو از لجنزاری ک بود نجات بدی ؟! :)
بی رنگ کن موهاشو... نحوه ی اصلاح کردن هم خیلی مهمه،من یبار رفتم پیش یه ارایشگر انقدر دستش برام خوب ...

بی رنگ کنم پوست داغون نمیشه؟ 

♡︎ ... 𝓛ℴ𝓋ℯ 𝓎ℴ𝓊𝓇  𝒮ℯ𝓁𝒻
بند انداز برقی  بعد اصلاح هم با نمک پاش کل صورتتو نمک بزن  من اینکارو میکنم دیگه جوش نمی ...

بند انداز برقی دارم اتفاقا ولی حس میکنم تمیز نمیگیره.. 

ولی نمک رو نشنیده بودم تا حالا 

امتحانش میکنم  مرسی عزیزم 😍💜

♡︎ ... 𝓛ℴ𝓋ℯ 𝓎ℴ𝓊𝓇  𝒮ℯ𝓁𝒻
میگن از نظر علمی ثابت نشده که موهارو شیو کردن ضخیم میکنه  من خودم یه مدت اصلاح کردم به شدت پشی ...

اره ولی برای هرکس یجوره من دیدم شیو کردن مو هیچ تغییری نکرده اما برای بعضیای دیگه نه ضخیم میکنه از جمله خودم 🤦🏻‍♀️

♡︎ ... 𝓛ℴ𝓋ℯ 𝓎ℴ𝓊𝓇  𝒮ℯ𝓁𝒻
اره ولی برای هرکس یجوره من دیدم شیو کردن مو هیچ تغییری نکرده اما برای بعضیای دیگه نه ضخیم میکنه از ج ...

شاید اولش که در میاد چونکه هنوز کوتاهه حس میکنی ضخیم شده 

اینو یجا خوندم

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟
بله عزیزم بنده هم هر وقت اصلاح میکنم با بند جوش میزنم ولی لطفا ازت خواهش میکنم هیچ کاری نکن فقط بعد ...

ژل سینره تعریفشو شنیدم امتحانش میکنم جواب بده یه دنیا ممنونت میشم🥲💜

قیمتش رو میدونی چه حدودیه؟ 

♡︎ ... 𝓛ℴ𝓋ℯ 𝓎ℴ𝓊𝓇  𝒮ℯ𝓁𝒻
ژل سینره تعریفشو شنیدم امتحانش میکنم جواب بده یه دنیا ممنونت میشم🥲💜 قیمتش رو میدونی چه حدودیه؟&nb ...

ی ماه پیش ۵۴ تومن 

دو سه ماه اگه هفته ای اصلاح کنی جوابه واست 

قربونت عزیزم خودم دوساله دارم باهمین زندگی میکنم 👀♥️

ولی مگه تو نیومده بودی ک زندگیمو از لجنزاری ک بود نجات بدی ؟! :)
شاید اولش که در میاد چونکه هنوز کوتاهه حس میکنی ضخیم شده  اینو یجا خوندم

نه متاسفانه اینطور نبود

بعد دیگه مامانمم نمیزاره شیو کنم که موهام خیلی ضخیم نشن چون عمم هم شیو کرده بود ضخیم شده بودن لیزر کرد

♡︎ ... 𝓛ℴ𝓋ℯ 𝓎ℴ𝓊𝓇  𝒮ℯ𝓁𝒻
ننه متاسفانه اینطور نبود بعد دیگه مامانمم نمیزاره شیو کنم که موهام خیلی ضخیم نشن چون عمم هم شیو کرد ...

اهاا

من فقط برای ابروهام و بالای لبم تست کردم یه کوچولو با برداشتن فرق میکنه ولی بازم اوکیه تا وقتی جوش نزنم و پوستم خراب نشه 

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟
ی ماه پیش ۵۴ تومن  دو سه ماه اگه هفته ای اصلاح کنی جوابه واست  قربونت عزیزم خودم دوساله ...

قیمتش خوبه 

امیدوارم جواب بده چون واقعا نیازه 🥲😂

هفته ای اصلاح نمیکنم شاید دو سه ماهی یکبار چون زیاد مشخص نیستن اما وقتی اصلاح میکنم خودم ذوق میکنم پوستم روشن تر و صاف تر میشه😁

♡︎ ... 𝓛ℴ𝓋ℯ 𝓎ℴ𝓊𝓇  𝒮ℯ𝓁𝒻
اهاا من فقط برای ابروهام و بالای لبم تست کردم یه کوچولو با برداشتن فرق میکنه ولی بازم اوکیه تا وقتی ...

من فقط برای ابروهام ازش استفاده میکنم لامصب خیلی خوب و فوریه🥲😂

♡︎ ... 𝓛ℴ𝓋ℯ 𝓎ℴ𝓊𝓇  𝒮ℯ𝓁𝒻