2777
2789
عنوان

دوستان راهنمایی کنید برای لباس عید یک تازه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 58 پست
درست متوجه نشدم چی نوشتی ولی با این مانتو میتونی شلوار پارچه‌ای کرمی با کفش پاشنه بلند مشکی بپوشی&nb ...

عه مشکی ام میشه؟ خب اگه مشکی باشه کفش و کیفشو دارم میمونه فقط شلوار 

نمیشه شلوار کتان بپوشم شلوار پارچه ای ندارم 😂 باید بخرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک تازه عروس به پول نمی اندیشد از شوهرش میگیرد و میخرد و میپوشددد

فقط جان من کفش نوک تیز نگیر خیلی چرته

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

خیلی سادددده نوشتم که😐 

ببینین : 

مانتو و شال همین مثل عکسه اینو بزارین کنار 

حالا برای کفش و کیف و شلوار بهم راهنمایی بدید لطفا 

۱. کفش مجلسی مشکی+ کیف مشکی+ شلوار پارچه ای کرمی 

۲. کفش مجلسی  طلایی+ کیف طلایی+ شلوار پارچه ای کرمی 

۳. کفش کالج سفید+ کیف سفید+ شلوار کتان کش کرمی 

۴. کفش مجلسی طلایی+ کیف طلایی+ شلوار کتان کش کرمی 

🥴🥴🤔

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..
عه مشکی ام میشه؟ خب اگه مشکی باشه کفش و کیفشو دارم میمونه فقط شلوار  نمیشه شلوار کتان بپوشم شل ...

اره مشکی هم قشنگه 

شلوار کتانت جذبه ؟

ولی اگه پارچه‌ای باشه انگار با این مانتو بهتره

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻