2777
2789
عنوان

دوستان راهنمایی کنید برای لباس عید یک تازه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 58 پست
خیلی سادددده نوشتم که😐  ببینین :  مانتو و شال همین مثل عکسه اینو بزارین کنار  حال ...

این شد کتاب آمار واحتمال ، مانتو آماده شد با شلوارت بپوش ببین بهش میاد اگه نیومد شلوار دیگه بخر ،بعد این جنس مانتو گرما جذب میکنه فکر کنم تو فصل بهار کم بشه پوشیدش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مشکی هم قشنگه  شلوار کتانت جذبه ؟  ولی اگه پارچه‌ای باشه انگار با این مانتو بهتره

جذبه اما نه اونقدر چسبون پایین پاچش یکمممم آزاده 

آره می‌دونم بهتر میشه ولی خیلی امسال لباس گرون شده اصلا خیلی بد وضعیتیه

نووووو

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

جذبه اما نه اونقدر چسبون پایین پاچش یکمممم آزاده  آره می‌دونم بهتر میشه ولی خیلی امسال لباس گر ...

خب همین خوبه 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
اره بابا بخر پولشم از نامزدت بگیر چشمش درادباید خرجت کنه

نگو🥺 گناه داره 

نامزد من اینجوری نیست خدایی خیلی خرجای خفنی برام کرده که خودم اصلا انتظار نداشتم ما همه چی گردن خودمونه جهیزیه خونه عروسی همه چی برا همین اگر دلسوزی یا قناعت میکنم بخاطر جیب دوتامونه 

این مدلیه شلوارم خوب میشه؟؟

همین شلوارت قشنگه با همین بپوش نمیخاد بخری 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
نگو🥺 گناه داره  نامزد من اینجوری نیست خدایی خیلی خرجای خفنی برام کرده که خودم اصلا انتظار ندا ...

اوخی همین که به فکرش هستی که اذیت نشه یعنی خیلی هم دیگه رو دوست دارید 

خوشبخت باشید