2777
2789

خانما ما یه پرونده کلاهبرداری داریم که الان یکساله دادگاه میرم و میام ، امروز وکیلم زنگ زد که پاشو بیا دادگاه خلاصه رفتم وقتی کارم تموم شد با یک خانمی که با یک کالسکه بچه منتظر اسانسور بود کنار هم بودیم. دختر من رفت با بچه بازی میکرد تو اون چند دقیقه. یه دفعه مادربزرگه گفت دارم میبرم بذارمش بهزیستی. گفتم بهزیستی؟ چرا؟ گفت مامان باباش نمیخانش منم توان مالی ندارم الانم اخرین نامه رو از دادگاه گرفتم که ببرم تحویلش بدم. باباش میخاسته بذارش تو خیابون دخترمم میگه بندازش سر کوچه نمیخامش. وای خدا یه پسر دو ساله ناز تو چشمام نگاه میکرد میخندید.. من از اون موقع تا الان فقط زار زدم. من خودم تقاضا ثبت کردم برا فرزند خوندگی اتفاقا هم بچه پسر میخاستم. خلاصه شماره خانمه رو گرفتم زنگ زدم به همسرم گفتم همچین موردی هست گفت میخاستی شمارشون و بگیری گفتم گرفتم. خانما به نظرتون نشونه بود؟ زنگ بزنم بچه رو تحویل بگیرم؟ مراحل قانونیش طی کنم؟ تورو خدا راهنماییم کنین دارم دیوونه میشم نگاه بچه تو مغزمه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

آخییییی قربون دلت

ان شاالله هرچی خیرتونه پیش بیاد

درباره خانواده ش تحقیق کن بعدش طلبکارت نشن

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا که نه؟شاید خدا میخواسته شماها سر راه هم قرار بگیرین

ازشون تعهد بگیر سراغ بچه نیان.یا یه واسطه بزارین بچه رو بگیره به شما بده.خودتو نشون نده آدرس و شماره ای به خانواده بچه نده

آخییییی قربون دلت ان شاالله هرچی خیرتونه پیش بیاد درباره خانواده ش تحقیق کن بعدش طلبکارت نشن

حتما همین کار و میکنم

آخییی عزیزم چتور دلشون اومد ولش کنن😭

اگه شرایطش دارین قبول کنین 

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

عزیزم حتماً

تازه خیالت راحته بچه سالم هست 

پدر و مادر داره 

البته اینها برای من مهم نیست 

گفتم اگر خودت رو این موارد حساسی 

خدا قشنگ بهترین را جلو روت گذاشته

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
عزیزمممم  بنظر من مراحل قانونیشو طی کنی که بعدا پشیمون نشن و نخوان ازت بچه رو پس بگیرن بهتره ب ...

همسرم گفت اگه بخام بگیرم به وکیل میگم تعهد بگیره که اگه روزی هرکی خواست بیاد سمتش باید سالی پنجاه میلیون خسارت به من بده. 

ببخشید ی سوال مگه دختر نداری یعنی بچه داری نمیشی که میخوای فرزند خونده بیاری

چرا عزیزم گفتم دیگه بچه نیارم این همه بچه بی سرپرست یکی و‌بزرگ کنم