2777
2789

قضیه از این قراره ما که عروسی کردیم پولمون نرسید خونمون رو کامل کنیم مثلا یخچالمون ایرانیه و کابینت ها همون کابینیه که مستاجر نشسته بود و کابینت درستی نتونستیم بزنیم 

الان یه وام گرفتیم رفتم یه سری وسیله خونه که کم داشتم گرفتم از طرفی هم توی اقدامم و شوهرمم میخواد ماشینو عوض کنه ۱۰ تومن پولمون موند ۱۰ تومنم الان عیدی دادن گذاشتم که اگه خدا بخواد باردار شدم خرج دکتر و سونو و آزمایش و ... کنم و ماشینو بخوایم عوض کنیم هم پول نیاز داریم 

حالا بیاین ببینین مامانم چی میگه 😒😒

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

حالا واجب بود اقدام کنی؟ میذاشتی یکم اوضاعتون سروسامون بگیره بعد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی خودته 

با همسرت مشورت کن ، نه مادرت 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

مامانت چی میگه‌؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

همسرم هم این خونه های مسکن ملی ثبت نام کرده با اینکه یه خونه داریم‌میگه سرمایست قسط قسط پولش میدی بعد هم میلیاردی روش سود میکنی اگه بفروشی 

الان‌اومدم خونه مامانم اینا میگه نه چرا نرفتی آینه کنسول نخریدی گفتم پول گذاشتم نیازم میشه میخوایم‌ماشین عوض کنیم اگه باردار شدم خرج داریم میگه نه باید خونتون کامل کنین گفتم همه چی به جاش من الان ۲۵ میلیون دادم واسه فرش ده تومن دادم گاز گرفتم فعلا بسه دیگه کم کم همه چیو کامل میکنم

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫