2777
2789
اتفاقا اونایی که عشقشون نسبت به هم زیاده وقتی خیانت میبینن نمیتونن ببخشن نسبت به کسایی که عقلانی زند ...

شاید عقلم بخاطر بچه هام نمی زاره که بزارمش برم

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت بچه هام درگیر می شن نمی خوام عذاب بکشن وکمبود داشته باشن ازنطرعاطفی

درست می فرمایید،اگه می تونید با یک مشاوره صحبت کنید ،قطعا اونها بهتر می تونن بهتون کمک کنند .

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
درست می فرمایید،اگه می تونید با یک مشاوره صحبت کنید ،قطعا اونها بهتر می تونن بهتون کمک کنند .

توی فکرش هستم همین روزا این کارو می کنم

واقعا نمی دونم دارم چیکارمی کنم دلم می گه ببخشش ولی اگه ببخشم ازکارم پشیمون بشم چی

میدونی اخلاقا باهم فرق ندارن 

همسرمن وقتی از پرونده هاش حرف میزنه اگه خیانت باشه نمیزارم ادامه بده در این حد روش حساسم که اصلا دوس ندارم حرفشو بشنوم ولی بعضیا راحت کنار میان ببین خودت چیکارمیکنی

وای به اینم فکرکن کسی که بعد سه تا بچه خب سالیان زیادیه عمدی یاسهوی خیانت کرده شاید مزه کنه تودهنش بگه اینو امتحان بزار برم یکی دیگه رو امتحان کنم

وای به اینم فکرکن کسی که بعد سه تا بچه خب سالیان زیادیه عمدی یاسهوی خیانت کرده شاید مزه کنه تودهنش ب ...

نمی تونه اینم دلیلش دوست بد بود خودش می دونه بفهمم می کشمش 

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
کلا دیگه نزار با دوست جماعت درارتباط باشه خودتم اگه با خانوماشون درارتباطی قطع کن

رابطشون روبه هم زدم من کلا ادم تنهایی هستم زیاد دنبال دوست اینا نیستم

ربط به این داره که هیچی به اندازه پول به چشم پسر نمیاد

اگه خودش پولدار باشه چی؟