2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چی کارکنم برم؟ یا بمونم بداخلاقی کنم ؟ اونوقت که دوباره می ره

لازم نیست کاری کنی،خودت باش ذات مهربونت رو حفظ کن آرزوهاتو حفظ کن ب سلامتی روح و جسمت بها بده اونم اگه رفتنی تحت هر شرایطی میره نمیتونی جلوشو بگیری

خب پس معلوم شد  اگر اون رفیقارو ی کاری کنی ک برن اینم ادم میشه دوست ناباب اخرش همین میشه

کنار کردم ولی خیانتش عذابم می ده ازیادم نمی ره که

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
لازم نیست کاری کنی،خودت باش ذات مهربونت رو حفظ کن آرزوهاتو حفظ کن ب سلامتی روح و جسمت بها بده اونم ا ...

می تونم جلوش روبگیرم ولی می خوام بادلش پیشم بمونه نه به زور

اصلا خیانتشو ب روش نیار چماق نساز و هی نکوبی تو سرش بزار خودش احساس حقارت کنه بابت کارایی ک میکنه

اصلا حرفشم نمی یارم بعد این که گفت معذرت می خوام جون بچه هامون رو قسم خورد ولی دلم شکسته

عزیزم خیانت همیشه دلیلش عیب ما نیست 

خیلی‌ها هستن زن بسیار زیبایی دارن خوش هیکل خوشگل خوش اخلاق اما بازم چشمشون دنبال بقیه هست 

وقتی میگی دوستاش یعنی دوستاش این کاره هستن و خب قبح خیانت براش ریخته میشه فک می‌کنه کار عادی هست باید از دوستاش فاصله بگیره 

کلی چیز توی مغزمه بهت بگم. ولی یکم شلوغم بعدا میگم البته اگه میتونی ریشه ای حلش کنی و حوصله شو داری

گروه 💜 شروع رژیم 2/2/10 😊 وزن شروع 87 ... هدف اول 74... هدف نهایی 65.... وزن فعلی 79
می تونم جلوش روبگیرم ولی می خوام بادلش پیشم بمونه نه به زور

تو دلت با خدا باشه پاکیه خودتو ارزش هاتو حفظ کن اونم همراهت میشه دلی میاد سمتت جار و جنجال فقط مهری میشه ب خیانت های مرد ک حق داشتم این کار رو کردم وجدان خودشونو آروم میکنن