2777
2789

نه خانمن فک‌کنم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

هم زن دارن هم مرد

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنن به آدم میگن عزیزم🫠

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

اونایی که با کاربرا در ارتباطن خانومن. ولی بخش فنی آقا هم داره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اونایی که با کاربرا در ارتباطن خانومن. ولی بخش فنی آقا هم داره

اوکی برا من‌ مزاحمت داشتن  ولی خوب انکار کردن   حتی راضی هم نمیشدن که ممکنه هکر باشه  میگفتن امکان نداره  کسی بتونه شمارتو ازینجا هک کنه پس خودشون بودن چون دقیقا  حرفای اینجا ک‌ زده بودمو بهم میگفت

یبار ازنینی یار۵پرسیدم گفت همه خانم هستیم اونایی که تو سایت هستن

برای احساس امنیت خانما  اینجوری میگن 

یا کسی هک میکنه شماره های قسمت اطلاعات شخصی رو یا خودشونن  ازین دوحالت خارج نیس

شاید کسی شناخته باشه شمارو

من با شماره ای که هیچ کسی از آشناها نداره عضو شدم 

و اسمم فیکِ  حتی تاپیکامم  جوری نیس که آشنا متوجه بشه  اوایل عضویتم بود  سال ۹۸ بود  صحبت جنسی بود همه خانم بودیم  یا هک شدم یا خودشون بودن