2777
2789
عنوان

کاراجباری برای شوهر🙄

174 بازدید | 12 پست

شوهرم کافینت زده وبهم گفته وایستم اونجاوکارکنم 

واگه نخوام برم کلی باهم به مشکل میخوریم جنگ اعصاب ودعوا قبلا هم پیش اومده 

چیکارکنم 

شمابودین چیکارمیکردین 

خواهرشوهرمم همکارمه یه جورای خوشم نمیادباهاش کارکنم بگه اینکاروبکن اینکارونکن بهم برمیخوره لحنشم کلا یجوریه 

جدا ازاون دانشجوهم هستم کلی بخاطراینکاربه درسم لطمه خورده کلاسامم نمیتونم درست برم 🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کلاسات بدون هیچ استثنائی نزن و با شوهرت طی کن و هم ازش حقوق بگیر ولی برو و رو خواهر شوهرت هم نمی دونم حساس شدی یا واقعا ولی خب فکر کن الان محیط کار واقعیت بود با همچین آدمی چه رفتاری میکردی مگه چه قدر فاصله سنی دارین با خواهر شوهرت 

بهانه بیار نرو مستقیم نگو نمیخوام برم بک روز برو دو روز نرو به بهانه ای مثلا امتحان دارم کلاس دارم پ ...

نه هیچی بهم نمیده 

صبی سرکلاس بودم بیست بارزنگ زده ک کافینت شلوغه استرسی شدم اصلانفهمیدم کلاس چیشد حالمم کلی بدشد 

یعنی نمیخوای به همسرت کمک کنی؟اون وقت میگه خواهرم  پشتمه ولی زن به درد نمیخوره پشتم نیس

کلاس دارم ترم پنجمم نمیتونم کلاسامونرم، وقتموگذاشتم کلی واسه دانشگاهم ،معدلم کلی اینجوری خراب میشه 

خواهرشم ک میاد کاردیگه ای نداره ، مجردم هست ،سهمشم میگیره 

ولی من کارای خونمم هست 

از کلاسات بدون هیچ استثنائی نزن و با شوهرت طی کن و هم ازش حقوق بگیر ولی برو و رو خواهر شوهرت هم نمی ...

۵سال

ولی خب الان بیشتربخاطر دانشگاهم ناراحتم 

رشتمو دوست دارم ودلم میخوادموفق بشم ولی اینجوری نمیشه

۵سال ولی خب الان بیشتربخاطر دانشگاهم ناراحتم  رشتمو دوست دارم ودلم میخوادموفق بشم ولی اینجوری ...

خب یعنی نمی تونی باهاش صحبت کنی که وقت دانشگاه و درس کاریت نداشته باشه ولی از اون ور هم توهم کمکش کنی الان که اسفنده تا شهریور که کلا یه ترم هست تا اون موقع کمکش کن بعد ترم جدید هم کارش رونق گرفته کسی رو استخدام میکنه مثل هزاران نفر که هم دانشگاه میرن و هم کار میکنن من کاری به شوهرت ندارم ولی به نظرم حس اینکه خودت کار کنی برای خودت قشنگه

خب یعنی نمی تونی باهاش صحبت کنی که وقت دانشگاه و درس کاریت نداشته باشه ولی از اون ور هم توهم کمکش کن ...

برای خودم ک کارنمیکنم چیزی به من نمیرسه

اینجوری نیست ک موقع کلاسا بیخیال من بشن تازه طلبکارم هست چه کلاسی شد چه دانشگاهی شد اینجوری

منم تایمایی ک کلاس ندارمو دارم میرم 

ولی تازه طلبکارمم هست